ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

La Liga: Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα
Spread the love

Η Σεβίλλη έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα αφού μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό και συμπεριφέρεται ως ομάδα που θέλει να σώσει την κατηγορία . Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε στην Παμπλόνα από την Οσασούνα με 2-1 ενώ την δέυτερη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Βαγιαδολίδ με 1-1. Στην τελευταία αγωνιστική υπέστει νέα ήττα αυτή τη φορά από την Αλμερία με 2-1 .

Η Σεβίλλη δεν θα έχει για το ματς με την Μπαρτσελόνα τον Μεξικανό Κορόνα, τον Δανό Ντόλμπεργκ και τον Βραζιλιάνο Μαρκάο

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα μετά την λευκή ισοπαλία με την Βαγιεκάνο αλλά μετά πήρε μπρος αφού μοίρασε δύο τεσσάρες Την πρώτη στην δεύτερη αγωνιστική στο Σαν Σεμπαστιάν επί της Σοσιεδάδ με 4-1 και την δέυτερη στην τρίτη αγωνιστική στο Καμπ Νου επί της Βαγιαδολίδ . Δεν υπάρχουν αξιόλογες απουσίες για την ομάδα του Τσάβι .

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν πέρυσι τον Απρίλιο όταν η Μπαρτσελόνα νίκησε την Σεβίλλη με 1-0 ενώ το ματς στην Σεβίλλη έληξε με 1-1. Τελευταία φορά που η Σεβίλλη νίκησε στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας ήταν το 2021 όταν και επικράτησε με 2-0. Για τους γηπεδούχους η χειρότερη χρονιά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ήταν το 2019 όταν έχασαν με 4-2 εντός έδρας και με 6-1 εκτός .

Δεν υπάρχουν περιθώρια για την Σεβίλλη για νέα ήττα αλλά αυτή μπορεί να προκύψει . Το σίγουρο είναι ότι η φιλοξενούμενοι πρέπει να παλέψουν το ματς και θα το κάνουν

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 329 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x