ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μεταγραφές των Άντονι- Κασεμίρο στο σχετικό κλείσιμο του “παραθύρου” αντιμετωπίζει την Άρσεναλ με το εντυπωσιακό 5/5 σε νίκες που αριθμεί στην φετινή εκκίνηση του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” δείχνουν να στρώνουν σιγά σιγά μετά την απογοητευτική τους εκκίνηση και με 3/3 νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους , ο Σάντσο έχει βρει δίχτυα και στα τρία αυτά νικηφόρα 90λεπτα, έχουν αρχίσει την επάνοδο τους.

Πιο πρόσφατο “θύμα” τους ήταν η Λέστερ την οποία και κέρδισαν με 0-1 εκτός έδρας ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα με το ίδιο σκορ είχαν επικρατήσει και της Σάουθαμπτον επίσης μακριά από την έδρα τους.

Ο Τεν Χαγκ φαίνεται να καταλήγει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των: Βαράν- Μαρτίνεζ ενώ με την προσθήκη του Κασεμίρο οι: Έρικσεν- Μπρούνο θα πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι.

Μπροστά ο νεοφερμένος Άντονι θα δώσει και ταχύτητα και ποιότητα δίπλα στους: Ελάνγκα, Σάντσο , Μαρσιάλ και Ράσφορντ.

Κανείς τους δεν είναι καθαρόαιμο φορ αλλά εκεί μπορεί να αγωνιστεί ο 37χρονος Ρονάλντο που δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή στα μέτρα του και θα συμβιβαστεί να μυρίζει τα χνώτα του Τεν Χαγκ λιγότερο από 90 ημέρες πριν από την σέντρα του Μουντιάλ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οι “κανονιέρηδες” με το 2-1 που πέτυχαν απέναντι στην Άστον Βίλα είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο σε νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και βέβαια φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απέναντι στους “Χωριάτες” αν και δέχτηκε την ισοφάριση στο 74ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντάουγκλας Λουίζ ( για τον Βραζιλιάνο χαφ έκανε διπλή πρόταση για να τον αποκτήσει στο φινάλε αλλά απέτυχε) εντούτοις με το 3ο φετινό τέρμα του Μαρτινέλι μόλις τρία λεπτά αργότερα πανηγύρισε την 5η φετινή διαδοχική της νίκη στην κατηγορία.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις τρεις αντίστοιχες περιπτώσεις που είχε παρόμοιο ξεκίνημα , τις δυο πήρε το πρωτάθλημα και στην άλλη τερμάτισε 2η.

Ο Αρτέρα ωστόσο θα έχει αρκετά προβλήματα να επιλύσει αναφορικά με την 11άδα του αφού οι: Τόμας Πάρτεϊ, Ελνενί, Ζιφτσένκο είναι εκτός δράσης και την ίδια ώρα ο Μάρτιν Όντεγκααρντ ιδιαίτερα αμφίβολος.

Αν ο Νορβηγός αρχηγός και πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε θα δούμε πιθανότατα ο Εμιλ Σμιθ Ρόου στην θέση του ενώ δεν αποκλείεται να προωθηθεί ο Μπεν Γουάιτ στα χαφ και να αγωνιστεί ο Τομιγιάσου στο δεξί άκρο της άμυνας όπως συνέβαινε κατά κόρον πέρσι.

Προϊστορία: 82-46-67 υπέρ της Μάντσεστερ.Γ συνολικά η μεταξύ τους παράδοση με το αντίστοιχο περσινό ματς να λήγει με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων χάρη σε ένα γκολ του Μπρούνο και δυο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή η νίκη ωστόσο είναι η μοναδική απέναντι στους Λονδρέζους στα τελευταία οχτώ μεταξύ τους ματς.

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal (1,60) , σε σημείο θα ρίσκαρα με μια πιθανή ισοπαλία ( 3,55) αφού οι απουσίες παικτών- κλειδιά για τους φιλοξενούμενους σε συνδυασμό με το ανέβασμα των γηπεδούχων δίνει μια ισορροπία στο ντέρμπι που κάλλιστα στο φινάλε μπορεί να καταλήξει και σε μοιρασιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ/ Goal

(Visited 770 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x