ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Ρόμα – Ελσίνκι ( 3ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ:  Ρόμα – Ελσίνκι ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Στο Ολύμπικο η Ρόμα υποδέχεται το Ελσίνκι παρουσία στις εξέδρες του … Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Special One ευελπιστεί οι παίκτες του να εμπνευστούν από τον θρυλικό Ρόκι Μπαλμπόα και να φτάσουν στην “παρθενική” τους νίκη στον θεσμό με στιλ.

Οι Ρωμαίοι πέρασαν από Κάρλο Καστεγιάνι αφού επικράτησαν της Έμπολι με 2-1 διευρύνοντας την καλή παράδοση που έχουν στο συγκεκριμένο γήπεδο με 11/13 νίκες!

Οι: Ντιμπάλα και Έϊμπραχαμ τα γκολ των νικητών που είχαν στο τέλος και χαμένο πέναλτι με τον Πελεγκρίνι να κεραυνοβολεί το οριζόντιο δοκάρι.

Κάπως έτσι διόρθωσαν την πρόσφατη συντριβή τους στο Φρίουλι και απόψε καλούνται να ρεφάρουν την μάλλον ανέλπιστη ήττα τους στην Βουλγαρία από την Λουντογκόρερτς (1-2) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Ο Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει σε : Βαϊνάλντουμ- Ζανιόλο ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Καμαρά.

Οι Φιλανδοί παρουσίασαν αξιοπρεπή εικόνα αλλά τελικά έχασαν με 0-2 από την Μπέτις μπροστά στο κοινό τους αφού δέχτηκαν το 0-1 στα χασομέρια του 1ου ημιχρόνου και το 2ο γκολ στα μισά της επανάληψης δίχως να μπορέσουν να αντιδράσουν στην ανωτερότητα των Ανδαλουσιανών. Ήδη παίζει στην Ευρώπη από νωρίς το καλοκαίρι αφού αρχικά αποκλείστηκε από την Βιτόρια Πλζεν στην διαδικασία των πέναλτι από το Champions League και στην συνέχεια πέρασε την Μάριμπορ και την Σίλκεμποργκ για να φτάσει μέχρι εδώ.

Πέρσι στο Conference μάζεψαν 6 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά φέτος απέναντι σε Μπέτις, Ρόμα και Λουντογκόρετς δύσκολα θα πιάσουν τέτοια συγκομιδή.

Προϊστορία: 0-0-3 στις τρεις επισκέψεις του Ελσίνκι στην γείτονα χώρα στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Η Ρόμα θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται φέτος στην διοργάνωση και με τον Μουρίνιο στον πάγκο δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Πέρσι πήρε το Conferense , φέτος θέλει ( ξανά) το Europa. Μην ξεχνάμε πως η Ρόμα είναι εδώ και 19 ματς αήττητη στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια από τον Φεβρουάριο του 2019 έχοντας κερδίσει τα 13 από αυτά. Ποντάρω στο Over 2,5 γκολ της Ρόμα σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 Ρόμα

(Visited 439 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x