ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Τομπένσε – Λοντρίνα

Βραζιλία Β΄: Τομπένσε – Λοντρίνα
Spread the love

Με στόχο να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο η νεοφώτιστη Τομπένσε, ενώ για τη νίκη που θα την διατηρήσει στην 5η θέση ή που θα την φέρει στην 4η, σε περίπτωση βέβαια απώλειας βαθμών λίγες ώρες νωρίτερα της Βάσκο, η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Λοντρίνα.    

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την Τομπένσε, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 1-3 αρχικά από τη Μπαΐα και το βαρύ 0-3 της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι νεοφώτιστων από την Ιτουάνο, όχι μόνο να την ρίχνουν στην 11η θέση, αλλά να επιβεβαιώνουν ταυτόχρονα πως εκτός έδρας είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Του λόγου το αληθές, πως παραμένει αήττητη εντός έδρας, μετρώντας οκτώ νίκες και έξι ισοπαλίες σε 14 συνολικά ματς, ρεκόρ σαφώς καλύτερο του 1-6-8 που έχει στα ταξίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Για άνοδο επίσης ούτε λόγος, από την στιγμή που δεν έρχονται τρίποντα εκτός έδρας, με επιτυχία πάντως πως «καθάρισε», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νωρίς με την υπόθεση παραμονή. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δραματικό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο 2-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε, με τη Λοντρίνα να συνεχίζει να ελπίζει στο «θαύμα», από την στιγμή που η Βάσκο πετάει συνέχεια βαθμούς. Το πέναλτι του Ζοάο Πάουλο έξι λεπτά πριν το φινάλε αυτό που της χάρισε το τρίποντο στο ματς με την Σαπεκοένσε και αυτό που την διατήρησε στην 5η θέση και στο -1 μόλις από την πρώτη τετράδα και την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Βάσκο. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Λοντρίνα, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο αριστερός μπακ Άλαν Ρουσέλ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Τομπένσε το 2020, ενώ 1-0 για τη Λοντρίνα το 2015, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Επιλογή πολύ μεγάλου ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στην ομάδα που έχει το ισχυρότερο κίνητρο, μάλιστα σε μία τιμή η οποία αγγίζει το 3,00 και η οποία αξίζει ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 899 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x