ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε
Spread the love

Στην τελική του ευθεία το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε και σπουδαίο ματς στο Πόρτο Αλέγκρε, ανάμεσα στην 3η στον βαθμολογικό πίνακα Γκρέμιο και την 6η Σπορτ Ρεσίφε.

Ήττα με 0-2 για την Γκρέμιο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Νοβοριζοντίνο, με θετικό πάντως για την σπουδαία ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, το +5 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα Λοντρίνα και το +7 από την σημερινή της αντίπαλο, με δεδομένο βέβαια πως η πρώτη τετράδα πανηγυρίζει την άνοδο. Μετριότατη εμφάνιση για την Γκρέμιο στο ματς στην έδρα της Νοβοριζοντίνο και απόλυτα δίκαιο το 0-2 από την αντίπαλο της, το οποίο διαμορφώθηκε στο εικοστό τέταρτο και το τριακοστό δεύτερο λεπτό. Έντεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Γκρέμιο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 1-0 για την Σπορτ φιλοξενώντας τη Μπαΐα, με την ομάδα του Ρεσίφε να μένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της ανόδου. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Μπαΐα, με την ομάδα του Ρεσίφε όμως πιο τυχερή, με το 1-0 με κοντινό πλασέ του Γκουστάβο Κουτίνιο στο εξηκοστό έκτο λεπτό. Η «αχίλλειος πτέρνα» της πάντως στη μάχη της ανόδου συνεχίζει να είναι τα εκτός έδρας ματς, καθώς μετράει μία μόλις νίκη, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες, σε 15 αγώνες μακριά από το Ρεσίφε. Χωρίς προβλήματα επίσης, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γκρέμιο, τέσσερις για την Σπορτ Ρεσίφε και μία ισοπαλία, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Πόρτο Αλέγκρε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την αποτελεσματικότητα της Γκρέμιο στο γήπεδο της. Πέρα από τα παραπάνω όμως, πολύ δύσκολο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας για οποιαδήποτε ομάδα με μία μόλις νίκη, οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε, να αξιώνει άνοδο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.000 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x