ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ουρακάν – Μπάνφιλντ

Αργεντινή: Ουρακάν – Μπάνφιλντ
Spread the love

Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα και τη νίκη που θα την κρατήσει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου η Ουρακάν, την στιγμή που η Μπάνφιλντ θέλει, λογικά, να βελτιώσει την εικόνα στην ειδική βαθμολογία για να αποφύγει στο μέλλον τις περιπέτειες.

Αήττητο εννέα αγωνιστικών για την Ουρακάν, μετά και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Μπομπονέρα» με τη Μπόκα Τζούνιορς, στο οποίο μάλιστα «έκλεψε» από τη «μεγάλη» αντίπαλο της τις εντυπώσεις. Φλύαρη και ακίνδυνη η Μπόκα Τζούνιορς, με την Ουρακάν όμως να έχει έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια και να μην εκμεταλλεύεται τις φαρμακερές της αντεπιθέσεις. Σε απόσταση τεσσάρων βαθμών πλέον από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ θετικό επίσης, πως έχει εδραιωθεί στην συνολική βαθμολογία στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ουρακάν, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος  ο στόπερ Μερόγια.

Στον αντίποδα, ο ορισμός της απρόβλεπτης ομάδας η Μπάνφιλντ, η οποία με το εντός 1-2 της περασμένης εβδομάδας από την εκ των ουραγών του πρωταθλήματος Λανούς, πέταξε ουσιαστικά στα σκουπίδια το σπουδαίο, προ δύο αγωνιστικών «διπλό» στη μονομαχία της στο «Μονουμεντάλ» με την Ρίβερ Πλέιτ (2-1). Με «μαξιλαράκι» ασφαλείας πάντως από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως να την απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπάνφιλντ, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος  ο αριστερός μπακ Κιρός.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ουρακάν και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπάνφιλντ.

Ισχυρότερο το κίνητρο της Ουρακάν, η οποία παίζει σήμερα ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τον τίτλο, με επιλογή μου τον «άσο», παρά το γεγονός πως η απρόβλεπτη Μπάνφιλντ έχει καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας σε σχέση με αυτό στο γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.298 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x