ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα με ενδιαφέρουσες επιλογές από τη Λιγκ 1.

Πλιμουθ-Σέφιλντ Γουεν.

Σε τρομερή κατάσταση η Πλιμουθ  η οποία είναι αήττητη για εννιά ματς (7-2-0)  και 8-1-2 συνολικά.  “Καθάρισε” επαγγελματικά και την Γουίκομπ, σε ένα παιχνίδι που εύκολα θα γινόταν over, αλλά ο τερματοφύλακας της ήταν ανίκητος και οι δικοί της επιθετικοί σκόραραν μόλις ένα γκολ. Εντός έδρας έχει το απόλυτο (5 νίκες σε ισάριθμα ματς)

Δυνατή, όμως, και η Γουένστει ποιυ μετρά 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει. Πιο πρόσφατο το 0-1 κόντρα στη Βέιλ και 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια με δύο διπλά κόντρα σε Βειλ και Μόρκαμπ. Βγάζουν χαρακτήρα οι “κουκουβάγιες” πυ εκτός έδρας έχουν 4-0-1, αλλά κυρίως μοιάζουν ομάδα της υπομονής.

Προϊστορία: Πέρσι 3-0.

Εκτίμηση: Δεν την εμπιστεύονται την πρωτοπόρο και την έχουν οριακό αουτσάιντερ. Προσωπικά θα πάω με τα 2-3 τέρματα και θα μείνω μακριά απο το σημειο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

Τσέλτεναμ-Μπόλτον 

Τρίτη νίκη σε έξι ματς για την Τσέλτεναμ (3-1-2 στα έξι πιο πρόσφατα) με το 2-0 κόντρα στη Σριούσμπερι. Παλεύει  για να σώσει την κατηγορία όσο μπορεί πιο γρήγορα και να στοχεύσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μετρά 3-2-5 σε 10 παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ εντός έδρας έχει 2-0-3. Δεν υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Η Μπόλτον, έχει 4 στα 4 και πάει για το πέντε στα πέντε θέλοντας να πλησιάσει ακόμα περισσσότερο την κορυφή. Οι τρείς νίκες είναι εντός (Τσάρλτον-Πίτερμπορο-Λίνκολν) ενώ εκτός νίκησε τους Ντόνς. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη εκτός (1-2-1).

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά (0-1, 1-2)

Εκτίμηση: Η Μπόλτον είναι προσεκτική και όταν βρει χώρο και τρόπο ,τσιμπάει σαν κόμπρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

(Visited 482 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x