ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στις επιλογές της Λιγκ 2

 

Σουίντον-Νιούπορτ

Tέλος στο αήττητο σερί  εννιά αγώνων (4-5-0) έβαλε η Σουίντον που ύστερα και απο τρεις νίκες κόντρα σε Σάτον (εντός) και Ντονκάστερ-Γκρίμσμπι(εκτός έδρας) έχασε ,στο τέλος απο τη Νορθάμπτον (1-2) Αποτέλεσμα που την άφησε πίσω για τα πλέι οφ στα οποία μπορεί να ξαναμπει δυναμικά αν κερδίσει. Εντός έχει 2-2-1 με τέρματα 8-5 ,με την τεχνική ηγεσία να ψάχνει αυτή τηνν ισορροπία που θα την πάει στο επόμενο επίπεδο.

Η Νιούπορτ έστειλε όλο τον κόσμο κουβά με το 1-2 κόντρα στη Λέιτον.  Νίκη που ακολούθησε το 1-1 με την Καρλάιλ και της έδωσε ψυχολογία ,αλλά και ώθηση για να ξεφύγει απο τις θέσεις υποβιβασμού. Εκτός έχει 2-1-2  με 3 under  και δύο over. Πάντως στο τελευταίο ματς ήταν τυχερή.

Προϊστορία: 1-0-3 τηντελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Μπορεί ,άραγε, η Νιούπερτ να επιβεβαιώσει την προιστορία ξανα, η  η Σουίντον  θα ξυπνήσει. Προσωπικά βλέπω πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

Στιβενέιτζ-Σάτον

Με τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει  η Στιβενέιτζ ξέρει πως αν κερδίσει σήμερα πιάνει κορυφή ,εκτός αν κερδίσει η Νορθάμπτον και τότε εκείνη θα πάει δεύτερη. Εντός έδρας έχει το απόλυτο (5 στα 5) ,ενώ  στο προηγούμενο παιχνίδι της κέρδισε 1-2 την Κροουλι. Το  παράδοξο στα στατιστικα της είναι, πως αν και τρίτη στη βαθμολογία,  δεν είναι ούτε εντυπωσιακή στα γκολ υπέρ της(14) ενώ έχει δεχτεί 10(τρία απο τη Μπράντφορντ). Βεβαίως στα εντός έδρας ματς έχει δεχτεί μόλις δύο .

Η Σάτον, έχασε απο  Τζίλιγχαμ και Σάλφορντ, οριακά,(1-0 και 1-2 αντίστοιχα, χαλώντας ένα καλό σερί που είχε με 3 νίκες και μία ήττα.  Εχει μαζέψει 14 βαθμούς αλλά κυρίως λόγω του ότι  εντός είναι πολύ καλή(4-1-1),την ώρα που εκτός έδρας μετρά  0-14 και με τέρματα 3-7.

Προϊστορία: Πέρσι 3-3

Εκτίμηση: Η Στιβενέιτζ έχει δυναμική εντός ,ενώ η Σάτον είναι κάκιστη εκτός . Ακόμα και έτσι, όμως, τα παράλογα στις αποδόσεις συνεχίζονται  με τον άσο κοντά στο 2.00.Ακόμα και έτσι , θα πάω με τον άσο πιστεύοντας στην δυναμική της Στιβενέιτζ. Οποιος φοβάται άσο πάμε με 2-3.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  η 2-3

 

(Visited 483 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x