ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πλατένσε

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πλατένσε
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε στην Αργεντινή και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο», με την Ατλέτικο Τουκουμάν να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη θέση, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, ανάλογα φυσικά και με το αποτέλεσμα της Ράσινγκ την ίδια ώρα στην έδρα της Ντεφένσα.

Ήττα με 1-2 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Πατρονάτο, με το αποτέλεσμα αυτό να γκρεμίζει την Ατλέτικο Τουκουμάν από την κορυφή. Χαρακτηριστικό μάλιστα, πως την βόλευε, στην χειρότερη των περιπτώσεων και η ισοπαλία, καθώς υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με την πρωτοπόρο πλέον Μπόκα Τζούνιορς, αλλά έφυγε τελικά με άδεια χέρια από την Παρανά. Δυνατό ξεκίνημα για την Ατλέτικο Τουκουμάν στο ματς με την Πατρονάτο, καθώς είχε στο πρώτο δεκάλεπτο όχι μόνο μία καλή ευκαιρία και το 1-0 στο πέντε από την κεφαλιά του Κορονέλ, με τους γηπεδούχους όμως να συνέρχονται αμέσως, ισοφαρίζοντας στο δέκατο έκτο λεπτό. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, με την Πατρονάτο πάντως πιο αποτελεσματική, βρίσκοντας για δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, στο εξηκοστό πέμπτο λεπτό. Επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Πλατένσε, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, παρά το 1-1 αρχικά στην έδρα της Ροζάριο και το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Ντεφένσα. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για την Πλατένσε στο ματς με τη Ντεφένσα, στο οποίο απειλήθηκε ελάχιστα από κάποια ακίνδυνα μακρινά σουτ και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα την κυριαρχία της και τις φάσεις που δημιούργησε. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Πλατένσε, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 2-2 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στην Ατλέτικο Τουκουμάν και την Πλατένσε την τελευταία δεκαετία στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο».

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε, με την Ατλέτικο Τουκουμάν να είναι «υποχρεωμένη» να πάρει το σημερινό ματς και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να «κλέψει» το πρωτάθλημα από τη «μεγάλη» Μπόκα Τζούνιορς και την σπουδαία Ράσινγκ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.254 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x