ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σεαρά – Γκοϊάς

Βραζιλία: Σεαρά – Γκοϊάς
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Καστελάο» της Φορταλέζα, με την τοπική Σεαρά οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και φυσικά σε περιπέτειες, την στιγμή που η Γκοϊάς, όχι μόνο θέλει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την ουρά, αλλά να βρεθεί ταυτόχρονα και με εισιτήριο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Σεαρά, με την ομάδα της Φορταλέζα στην 16η θέση πλέον και το +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, μετά το εντός 0-2 αρχικά από την Σάο Πάολο, το 0-1 στην Κοριτίμπα και το καταστροφικό 1-2 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο. Πιο απειλητική η Σεαρά στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο, αλλά πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εικοστό πέμπτο λεπτό. Οριζόντιο δοκάρι ακολούθως στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάντως «καθάρισαν» ουσιαστικά στο εξήντα οκτώ (0-2), αφού προηγουμένως όμως η Σεαρά είχε χαμένο πέναλτι στο εξηκοστό τέταρτο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε τελικά η Σεαρά, να μετριάσει τις εντυπώσεις, μειώνοντας σε 1-2 στις καθυστερήσεις, με ένα εκπληκτικό εκτός περιοχής σουτ του Βίνα. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σεαρά, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Καστελάο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Ρίσαρντ.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες για την Γκοϊάς, από τη Μποταφόγκο και την Κυριακή που μας πέρασε από την Φορταλέζα, μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1), με θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας, πως έχει μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός όμως της παραμονής, που είναι και ο βασικός της στόχος, σε τροχιά και Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση, που οδηγεί στην δεύτερη τη τάξει, συλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής. Σε ρηχά νερά η Γκοϊάς στο ματς με την Φορταλέζα, στο οποίο δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλο της και στο οποίο μάλιστα, το 0-1 είναι κολακευτικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες για την Γκοϊάς, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Σεαρά, δύο για την Γκοϊάς και ισάριθμες ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καστελάο» της Φορταλέζα.

Τα ψέματα τέλος για την Σεαρά, η οποία είναι «υποχρεωμένη» να πάρει το σημερινό ματς, αν δεν θέλει να μπλέξει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.125 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x