ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Europa League

Europa League: Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας

Europa League: Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας
Spread the love

Οι Κύπριοι της ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι με τη Φενερχμπατσέ στην Τουρκία, την Πέμπτη (6/10) στις 22:00 για την 3η αγωνιστική του Ομίλου Β του Europa League.

Η Φενέρ μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Πόλης με την Μπεσικτάς με 0-0 έμεινε τρεις βαθμούς από την κορυφή και στην 7η θέση . Στο ματς με την ΑΕΚ δεν θα έχει τον Νορβηγό Κίνγκ, τον Τούρκο Σανκαρέ και τον Βραζιλιάνο Πέρες

Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν μια απώλεια στην αναμέτρηση του Σαββάτου (1/10) κόντρα στην Ανόρθωση την οποία νίκησαν με 4-0, αφού ο Πέρε Πονς έφυγε τραυματίας. Όμως ήρθε νέο πλήγμα για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ αφού δεν θα έχει ούτε τον τον Άνταμ Γκιουρτσο. Ο Ούγγρος ταλαιπωρείται από τραυματισμό τον οποίο αποκόμισε στη χθεσινή προπόνηση.

Είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για το συγκρότημα του Λουίς Όλτρα καθώς ο 31χρονος εξτρέμ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον διαιτητή Άγγλο Κρις Κάβαναχ θα έχει την ευθύνη του αγώνα στην Πόλη. Επίσης ο Πρόεδρος της ΑΕΚ σημείωσε μεταξύ άλλων πως την ομάδα θα ακολουθήσουν στην Κωνσταντινούπολη 200 περίπου φίλοι της.

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά η αντιπαλότητα και μόνο των χωρών των δύο ομάδων είναι ικανή για να κάνει το παιχνίδι υψίστης ασφαλείας .

Η Φενέρ είναι το φαβορί με μία νίκη και μία ισοπαλία στον όμιλο αλλά η ΑΕΚ μπορεί να έχασε Ρεν εντός νίκησε όμως την Δυναμό Κιέβου εκτός και έχει και αυτή μεγάλο κίνητρο να μην χάσει στην Πόλη για να έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ

(Visited 445 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x