ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα

Α’ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα
Spread the love

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο ΓΣΠ τη Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Ο ΑΠΕΟΛ απόψε ψάχνει την πρώτη νίκη στην έδρα του και να γυρίσει σελίδα προς το καλύτερο. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού και η νέα αυτή γκέλα έφερε αλλαγή προπονητή αφού ο Σωφρόνης Αυγουστής αποτελεί παρελθόν με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ν’ αναλαμβάνει. Ωστόσο για το αποψινό ματς στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός τεχνικός Μάκης Σεργίδης.Συνολικά σε 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα και συνολικός συντελεστής 5-2. Στον αγωνιστικό τομέα δεν υπολογίζονται οι Τσεπάκ και Βιγιαφάνιες που είναι τραυματίες, όπως και ο τιμωρημένος Γουίλερ. Οι Σαρφό και Μάγκλιτσα που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη πλευρά, οι “νεοφώτιστοι” μετράνε δύο συνεχόμενα τρίποντα στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Άρη Λεμεσού και ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Συνολικά σε πέντε παιχνίδια έχουν έξι βαθμούς, με δύο νίκες και τρεις ήττες. Στο απουσιολόγιο του Κάτσκεβιτς βρίσκεται μόνο ο αμυντικός Χρίστου.

Προϊστορία: 2-1-0

Ο ΑΠΟΕΛ έχει σύντομη προϊστορία απέναντι στην Καρμιώτισσα. Η πρώτη αναμέτρηση ήταν στις 06/11/2016 όπου η ομάδα της Λευκωσίας είχε κερδίσει με 4-1.

Πρόταση: 2-3 γκολ

(Visited 177 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x