ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ
Spread the love

Στη Βαρσοβία ,η Σαχτάρ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο παιχνίδι της Μαδρίτης, οι Ουκρανοί  ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί βάζοντας δύσκολα στους Μερένχες, οι οποίοι ξεκίνησαν  με 2-0 και είδαν τους αντιπάλους τους να μειώνουν με υπέροχο γκολ του Ζούμπκοφ. Προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν με ένα γκολ στο β μέρος χάρις στον Μούντριχ, αλλά οι Πρωταθλητές Eυρώπης  κράτησαν γερά. Η Σαχτάρ  δεν είχε υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα της Ουκρανίας,νεότερα προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες δεν υπάρχουν και οι παίκτες του Γιοβιτσέβιτς ετοιμάζονται για τη ζημιά στην Βασίλισσα.

Η Ρεάλ ,πέτυχε επαγγελματική νίκη  απέναντι στη Χετάφε(0-1) ,χάρις στο γκολ του Μιλιτάο που στο ματς αυτό δεν θα παίξει καθώς έχει  μυικές ενοχλήσεις. Κάπως έτσι τη θέση του θα πάρει ο Ρούντιγκερ.  Θέση  στην 11άδα διεκδικεί και ο Μπενζεμά για να μπει σε διαδικασία αγώνων μετά τον τραυματισμό του,ενώ εκτός θα μείνει  και ο Μόντριτς. Πάντα κάτω απο τα δοκάρια ο Λούμιν. Αλλωστε μπροστά στη Ρεάλ υπάρχει και το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα.

Προϊστορία: 1-0-2

Εκτίμηση: Η Σαχτάρ είναι ανταγωνιστική ομάδα, η Ρεάλ θα κάνει rotation  αλλά το ρόστερ της είναι τόσο ποιοτικό που οι όποιες απουσίες δεν είναι αισθητές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 334 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x