ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Αμέρικα Κάλι – Τζαγκουάρες   

Κολομβία: Αμέρικα Κάλι – Τζαγκουάρες   
Spread the love

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Πασκουάλ Γκερέρο», με την Αμέρικα Κάλι να θέλει όχι μόνο να επανέρθει στα τρίποντα, αλλά και να διατηρηθεί ταυτόχρονα «ζωντανή» στη μάχη για τα πλέι οφ, την στιγμή που η Τζαγκουάρες αν και χαμηλά στην ειδική βαθμολογία, δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Αμέρικα Κάλι, με άλλοθι πάντως το δύσκολο πρόγραμμα για το ότι βρέθηκε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Ήττα με 0-1 την Κυριακή που μας πέρασε στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους από την συμπολίτισσα Ντεπορτίβο Κάλι, έχοντας προηγηθεί, το 0-0 φιλοξενώντας την πάντα υπολογίσιμη Ντεπόρτες Τολίμα, το 2-2 στη Μπογκοτά με τη Μιγιονάριος και το εντός 0-0 με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Νασιονάλ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Αμέρικα Κάλι, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Πασκουάλ Γκερέρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-1 το Σάββατο που μας πέρασε για την Τζαγκουάρες φιλοξενώντας τη Λα Εκιδάδ, με την ομάδα της Μοντερία αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και χωρίς κίνδυνο πλέον, παρά το γεγονός πως βρίσκεται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία. Πίσω στο σκορ η Τζαγκουάρες στο ματς με τη Λα Εκιδάδ στο δέκατο λεπτό, η ισοφάριση ακολούθως στο είκοσι τρία, με το 1-1 να μένει στην συνέχεια μέχρι το φινάλε, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Είχαν προηγηθεί, το 0-0 φιλοξενώντας την Ριονέγκρο και 1-0 στην έδρα της Όνσε Κάλντας, «διπλό» που έβαλε ουσιαστικά τις βάσεις για την παραμονή. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Τζαγκουάρες, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημνα μακριά από τη Μοντερία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Αμέρικα Κάλι, δύο για την Τζαγκουάρες και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πασκουάλ Γκερέρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της Αμέρικα Κάλι, παρά το γεγονός πως η Τζαγκουάρες δεν έχει πίεση και αυτό μπορεί να την κάνει ιδιαίτερα απειλητική.

Εκτίμηση:  1

(Visited 972 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x