ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Πουέμπλα –  Αμέρικα

Μεξικό: Πουέμπλα –  Αμέρικα
Spread the love

Η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Πουέμπλα και την Αμέρικα για τα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τον επαναληπτικό την Κυριακή που μας έρχεται στο επιβλητικό «Αζτέκα».

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ του Απερτούρα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα ζευγάρια, Κρουζ Αζούλ – Μοντερέι, Τολούκα – Σάντος Λαγκούνα και Τίγκρες – Πατσούκα.

Ισοπαλία με 1-1 στην εντός έδρας νόκ άουτ μονομαχία της την Κυριακή που μας πέρασε με την Γουαδαλαχάρα, με το 1-0 για  την Πουέμπλα στο πενήντα οκτώ και την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πιο εύστοχη πάντως ή τυχερή αν προτιμάτε στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε η Πουέμπλα, εκεί όπου επικράτησε 5-4 της αντιπάλου της και πανηγύρισε φυσικά την πρόκριση. Σε ρόλο αουτσάιντερ πάντως στο ζευγάρωμα με την Αμέρικα, η οποία με δέκα νίκες και μία ισοπαλία στα 11 τελευταία της ματς στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα, τερμάτισε στην 1η θέση και βρέθηκε απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πουέμπλα, οκτώ για την Αμέρικα, προσθέτοντας και το 2-1 στην κανονική διάρκεια του φετινού Απερτούρα και τρεις ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, τόσο για την πρόκριση όσο και στο σετ των τιμών, η Αμέρικα, η οποία μάλιστα επικράτησε 2-1 όπως προαναφέρθηκε στην έδρα της σημερινής της ανατιπάλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, τα πλέι οφ είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, ειδικά στο Μεξικό, καθώς έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να αποκτούν την όραση τους οι τυφλοί, την ομιλία τους οι μουγγοί, βλέποντας γενικότερα μεγάλες εκπλήξεις.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 894 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x