Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρέιντζερς- Λίβερπουλ ( 1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρέιντζερς- Λίβερπουλ ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Ενδεχομένως να περίμεναν διαφορετική την επιστροφή τους στους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ μια 12ετία μετά αλλά οι ήττες από τον Άγιαξ , την Νάπολι και την Λίβερπουλ έχουν κρατήσει τους δευτεραθλητές του περσινού Γιουρόπα Λιγκ καθηλωμένους στην τελευταία θέση του πίνακα και δίχως ακόμη να έχουν πανηγυρίσει την επίτευξη ενός γκολ.

Ο Φαν Μπρόνκχορστ παρέταξε την ομάδα του με τρία στόπερ και συνολικά πέντε αμυντικούς στο Anfield την περασμένη εβδομάδα αλλά το καλύτερο που πέτυχε είναι να γνωρίσει μια “τιμητική” ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως απέναντι στους ρεντς κορυφαίος του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας τους ο Άλαν Μακ Γκρέγκορ ο οποίος κατάφερε οχτώ αποκρούσεις και έτσι διατήρησε το σκορ διαχειρίσιμο.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα προέρχεται από ένα άνετο 4-0 επί της Σεντ Μίρεν που την κράτησε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από την ήττα που γνώρισε στο Emirates από την Άρσεναλ με 2-3 με αποτέλεσμα η διαφορά της με την κορυφή να αυξηθεί στο πλην 14.

Έτσι όσο απομακρύνεται η υπόθεση τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ τόσο μεγαλώνει και η πίεση για μια διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ που σημαίνει και αυτονόητα πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Αν η Νάπολι έχει κερδίσει για 2η φορά τον Άγιαξ στον Ιταλικό Νότο λίγη ώρα νωρίτερα θα αρκεί στην ομάδα του Κλοπ μια δική της δεύτερη νίκη επί της Ρέιντζερς για να βρεθούν αγκαλιά με την πρόκριση. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα έχουν φτάσει στο + 6 από τον “Αίαντα” και θα πάνε με άλλον αέρα στο Άμστερνταμ σε δυο εβδομάδες.

Προϊστορία: Το πρόσφατο 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Anfield είναι και το μοναδικό στην μεταξύ τους παράδοση σε επίσημες διοργανώσεις. Υπάρχει και ένα φιλικό στις 18/10/11 το οποίο είχε κερδίσει η Ρέιντζερς με 1-0 στην Γλασκόβη.

* Οι “Διαμαρτυρόμενοι” μόνο με νίκη θα έχουν έστω και μαθηματικά ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ ενώ από την άλλη πλευρά η Λίβερπουλ που , όπως έχουμε δει πολλάκις στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στο πρόσφατο ταξίδι της στον Ιταλικό Νότο για το γκρουπ, χωλαίνει εκτός έδρας θέλει το 2ιπλο για να βρεθεί “αγκαλιά” με την πρόκριση. Χαμηλή η τιμή για το σκέτο 2ιπλο και θα πάρω σε combo το Over 2,5 με το Goal στο όριο του διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 679 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x