ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Σάμροκ Ρόβερς – Μόλντε   

Κόνφερενς Λιγκ: Σάμροκ Ρόβερς – Μόλντε   
Spread the love

Η 4η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, με την Σάμροκ Ρόβερς στην 4η θέση και περισσότερο σε ρυθμιστικό ρόλο, την στιγμή που η Μόλντε ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης.

Να σημειωθεί, πως οι νικήτριες των οκτώ ομίλων θα προκριθούν στην φάση των «16», ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση θα οδηγηθούν σε πλέι οφ, με τις τρίτες των γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας τα μεταξύ των ομάδων ματς και ακολούθως η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες. Τρίτο κριτήριο η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, ενώ τέταρτο η συνολική διαφορά τερμάτων.

Ένας μόλις βαθμός για την Σάμροκ Ρόβερς στα τρία προηγούμενα ματς στον συγκεκριμένο όμιλο, καθώς μετά το 0-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Τζουργκάρντεν, ηττήθηκε 0-3 τόσο στο Βέλγιο από την Γάνδη όσο και την προηγούμενη εβδομάδα στο «Άκερ» από την σημερινή της αντίπαλο. Εντός συνόρων, στην κορυφή στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και στο +5 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Ντέρι. Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμοί για τη Μόλντε, η οποία μετά το 0-0 της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων φιλοξενώντας την Γάνδη και το δραματικό 2-3 της 2ης αγωνιστικής στην Στοκχόλμη από την Τζουργκάρντεν, έκανε σεφτέ με το 3-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Άκερ» σε βάρος της Σάμροκ. Εντός συνόρων, περίπατος για τη Μόλντε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, καθώς χρειάζεται ένα μόλις βαθμό ή και κανένα, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Σάμροκ Ρόβερς, το 2-1 του 2020 σε βάρος της Μπραν και μία ήττα, το 0-2 του 2016 από την Οντ, σε δύο ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Νορβηγίας, ενώ δύο νίκες για τη Μόλντε, στις ισάριθμες επισκέψεις της στο παρελθόν στην Ιρλανδία. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 το 2014 σε βάρος της Σλίγκο Ρόβερς, ενώ 2-1 το 2021 κόντρα στη Ντάνταλκ.

Πεισματάρηδες οι Ιρλανδοί και δεδομένο πως θα θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Παρ’ όλα αυτά, σε καλή κατάσταση η Μόλντε, η οποία έχει πλέον και την απαραίτητη συγκέντρωση, από την στιγμή που έχει «καθαρίσει» το πρωτάθλημα στη Νορβηγία.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.394 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x