ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρσενάλ – Σεντράλ Κόρδοβα

Αργεντινή: Αρσενάλ – Σεντράλ Κόρδοβα
Spread the love

Μονόπλευρο θεωρητικά το ενδιαφέρον στο ματς στο «Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα», με την Αρσενάλ να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα «αγκαλιάσει» την παραμονή, την στιγμή που η Σεντράλ Κόρδοβα παίζει μόνο για το γόητρο της.

Ήττα με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στην Σάντα Φε από την τοπική Ουνιόν, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει σε μεγάλες περιπέτειες την Αρσενάλ, καθώς μετρώντας μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται οριακά πάνω από την Πατρονάτο και την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Είχαν προηγηθεί, το 0-2 στη Χουνίν από την τοπική Σαρμιέντο, το 0-1 φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε και το 0-0 στην έδρα της Νιούελς, με θετικό πάντως για την Αρσενάλ, πως έχει το αβαντάζ του ενός ματς λιγότερου από την Πατρονάτο. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Αρσενάλ, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της μονομαχίας της με την Σεντράλ Κόρδοβα.

Στον αντίποδα, βαρύ 0-3 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Νιούελς, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα αήττητο σερί που έτρεχε η Σεντράλ Κόρδοβα. Είχαν προηγηθεί πάντως, το εντός 3-0 σε βάρος της Γοδόι Κρουζ, το 1-0 φιλοξενώντας την Χιμνάσια Λα Πλάτα, το εκτός 3-0 με την καταδικασμένη Αλντοσίβι και το 2-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, με τα οποία εξασφάλισε άνετα την παραμονή. Για το γόητρο πλέον στα ματς που απομένουν, αλλά ίσως και για να μαζέψει βαθμούς που μπορούν να χαρακτηριστούν και «προίκα» στο επόμενο πρωτάθλημα, στο οποίο η Σεντράλ Κόρδοβα θα ξεκινήσει λογικά χαμηλά στην ειδική βαθμολογία. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σεντράλ Κόρδοβα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης με την Αρσενάλ.

Προϊστορία: Δύο ισοπαλίες ανάμεσα στην Αρσενάλ και την σημερινή της αντίπαλο, το 2-2 του 2019 και το 1-1 του 2021, στις ισάριθμες μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα».

Επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της Αρσενάλ, παρά το γεγονός πως δεν πείθει, ανεξάρτητα του ότι μάλιστα η αντίπαλος της δεν έχει πίεση.

Εκτίμηση:  1       

(Visited 1.399 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x