ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ:  Λίβερπουλ- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Anfield διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μ.Σίτι. Αν οι “πολίτες” το “αλώσουν” θα έχουν ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες έχουν οι ρεντς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και συνάμα θα έχουν εδραιωθεί οι ίδιοι ως το απόλυτο φαβορί για έναν back to back τίτλο.

Οι ρεντς με τον Μο Σαλάχ να σημειώνει το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ συνέτριψε μεσοβδόμαδα την Ρέιντζερς μέσα στην Γλασκόβη με 1-7 και έχτισε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για την σημερινή της δοκιμασία.

Τώρα καλείται να υποχρεώσει τους πρωταθλητές Αγγλίας στην “παρθενική” τους ήττα στην τρέχουσα σεζόν για να βελτιώσει η ίδια την άθλια θέση (10η) στην οποία βρίσκεται στην παρούσα φάση στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Έχει να προασπίσει το αήττητο στο “κάστρο” της μέσα στο 2022/23 ενώ συνάμα τρέχει ένα αήττητο 27 αγώνων στο πρωτάθλημα εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των: Μάτιπ, Άρνολντ, Ντίαζ, Κειτά και Τσάπερλεϊν.

Οι “πολίτες” συμβιβάστηκαν με μια “λευκή” ισοπαλία στην Κοπεγχάγη αφού ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε εκτός για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Ωστόσο αυτός ο βαθμός αρκούσε στον Πεπ Γκουαρδιόλα για να πάρει την πρόκριση στους “16” αλλά πλέον ο στόχος είναι να πιάσει και την κορυφή στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι πρωταθλητές έχουν ήδη πετάξει βαθμούς εκτός έδρας στις αναμετρήσεις τους με Νιουκάστλ και Άστον Βίλα και ταξιδεύουν στο Anfield δίχως τους: Στόουνς, Φίλιπς και τον Γουόκερ.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 23/14 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στην Μ.Σίτι. Ωστόσο στο πιο πρόσφατο τον Φεβρουάριο του 2021 έχασε με 1-4.

* Αναμφισβήτητη η δυναμική που ασκεί το Anfield στην Λίβερπουλ και τον εκάστοτε αντίπαλο αλλά εξίσου αναμφισβήτητη είναι και η αξία του Έρλινγκ Χάαλαντ και συνολικά των πρωταθλητών. Σε combo εδώ το 2ιπλο με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 2,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 579 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x