ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Campionato: Βερόνα-Μίλαν

Campionato: Βερόνα-Μίλαν
Spread the love

Στη Βερόνα η τοπική ομάδα κοντράρεται με τη Μίλαν.

Τέσσερις ήττες σερί μετρά η Βερόνα  που τουλάχιστον είναι συνεπής  στο σύνολο τερμάτων(2-3).  Πολύ κακές εμφανίσεις ,σχεδόν ασυνεπής ομάδα , με κακό πλάνο και ήρθε και η αλλαγή προπονητή(Μποκέτι αντί Τσιόφι) για να δέσει το γλυκό. Κάπως  έτσι έχει φτάσει τρίτη απο το τέλος  με 1-0-3 εντός και τέρματα 5-9 με τρία over  και ένα under. Αγωνιστικά,  για ακόμα ένα ματς το δίδυμο των Νταβίντοββιτς-Κόπολα στην άμυνα θα λείπει όπως και οι επιθετικοί Ιλιτς και Λάζοβιτς. Αμφίβολο το πως θα παρατάξει ,όσον αφορά το σύστημα την ομάδα του ο νέος προπονητής.

Από την άλλη, η Μίλαν μπορεί να καθάρισε Εμπολι εκτός και Γιουβέντους εντός ,όντας στο -3 απο τη Νάπολι, αλλά η ήττα από την Τσέλσι , στο Σαν Σιρο, με 2-0 και κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση των “Ροσονέρι” σκόρπισε προβληματισμό. Μέσα σε όλα η ομάδα έχει πολλά θέματα με τραυματισμούς ,ειδικά στην επίθεση με πιο προσφατο το Ντε Κετελερε.  Εκτός είναι ο αμυντικός Καλάμπρια, ο κίπερ Μειναν,οι αμυντικοί Φλορέντσι ,Κιάερ και βέβαια ο 40 χρονος αλλά πάντα κομβικός Ιμπραχίμοβιτς.  Ο Πιολι θα περιμένει πράγματα απο την τριάδα Λεάο-Ντίαζ και Ζιρού.

Προϊστορία: 3-0-4(τρία σερί διπλά)

Εκτίμηση:    Ενα ματς ..περίεργο . Νέος προπονητής για τη Βερόνα αλλά από  την άλλη , η Μίλαν στο Καμπιονάτο είναι δυνατή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over 2.5

(Visited 356 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x