ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Σαμπντόρια- Ρόμα

Α΄ Ιταλίας: Σαμπντόρια- Ρόμα
Spread the love

Η ντεφορμέ και απελπισμένη Σαμπντόρια με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον πάγκο της ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία ναι μεν δεν πείθει στο Europa League αλλά εάν κερδίσει απόψε έχοντας στο πλευρό της και μια πρόσφατα καλή παράδοση θα αναρριχηθεί στην 4η θέση.

Η Ρόμα με τον αέρα της κατόχου του Conference League ήλπιζε πως θα είχε μια πετυχημένη πορεία στο φετινό Europa αλλά η κατάσταση δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως την περίμεναν οι Ρωμαίοι.

Πιο συγκεκριμένα έχουν απολογισμό: 1-1-2 και την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην Ανδαλουσία από την Μπέτις χάρη σε τέρμα του Αντρέα Μπελότι. Ωστόσο στην σχετική βαθμολογία είναι στην 3η θέση πίσω από τους Ισπανούς αλλά και την Λουντογκόρετς και ενώ απομένουν ακόμη δυο αγωνιστικές για το φινάλε.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 6η θέση με 19 βαθμούς σε 9 αγώνες αλλά εάν κερδίσουν απόψε θα αναρριχηθούν στην 4η προνομιούχο θέση μετά από καιρό.

Εκτός από τον Ντιμπάλα που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ, δεν υπολογίζεται ο Ολλανδός μέσος Ρικ Κάρσντορπ και ο Τούρκος αμυντικός Σελίκ.

Η Σαμπ είναι σε ελεύθερη πτώση αφού μετά και το 1-1 που έφερε με την Μπολόνια έχει συμπληρώσει 10 παιχνίδια δίχως νίκη στην κατηγορία που είναι το μεγαλύτερο προφανώς αρνητικό ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο Καμπιονάτο από το 2006.

Η πρόσφατη ταπεινωτική ήττα από την Μόντσα οδήγησε το συμβούλιο της Λιγουρίας να απολύσει τον Μάρκο Τζιαμπάολο από τον πάγκο και ως εκ τούτου απόψε θα κάνει ντεμπούτο ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ο οποίος θα έλθει για 1η φορά αντίπαλος με τον πρώην προπονητή του στην Ιντερ.

Έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο καθότι οι Blucerchiati έχουν χάσει 19/28 παιχνίδια τους μέσα στο 2022.

Ο Εγγλέζος Χάρι Γουίνκς και ο Κολομβιανός Τζέισον Μουρίγιο παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Ρόμα έχει κερδίσει τα 5/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Σαμπντόρια συμπεριλαμβανομένου και του περσινού ταξιδιού της στην Γένοβα χάρη σε ένα τέρμα του Μικιταριάν.

* Το momentum και η παράδοση είναι υπέρ της Ρόμα αλλά δεν θα ρισκάρω εδώ με ένα “σκέτο” 2ιπλο και πάρω το combo του Χ2 με το Under 3,5 σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: X2 + Under 3,5

(Visited 473 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x