ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Αλιάνσα Πετρολέρα – Αμέρικα Κάλι  

Κολομβία: Αλιάνσα Πετρολέρα – Αμέρικα Κάλι  
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα και μονόπλευρο, θεωρητικά, το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Αλιάνσα Πετρολέρα με εξασφαλισμένη την παραμονή και σε ρυθμιστικό περισσότερο ρόλο, την στιγμή που η Αμέρικα Κάλι προσπαθεί να προλάβει το τρένο των πλέι οφ.

Σε ρηχά νερά την προηγούμενη αγωνιστική η Αλιάνσα Πετρολέρα στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα, με το 0-2 μάλιστα από την αντίπαλο της, βάσει εικόνας και ευκαιριών, όχι μόνο δίκαιο αλλά και ταυτόχρονα και κολακευτικό. Σε ρυθμιστικό ρόλο πλέον όπως προαναφέρθηκε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα, ενώ κίνητρο, αν υπάρχει, να μαζέψει βαθμούς που θα είναι «προίκα» για την ειδική βαθμολογία των επόμενων πρωταθλημάτων όπου θα ξεκινήσει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αλιάνσα Πετρολέρα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, αποτυχία σίγουρα το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την αδιάφορη Τζαγκουάρες, με το οποίο «υποχώρησε» στην 11η θέση και το -4 από την πρώτη οκτάδα. Πέντε αγωνιστικές γενικότερα χωρίς τρίποντο, με την Αμέρικα να παθαίνει μπλακ άουτ στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο, έχοντας προηγηθεί, το εντός 0-0 με τη Ντεπόρτες Τολίμα, το 2-2 στη Μπογκοτά με τη Μιγιονάριος, το 0-0 φιλοξενώντας την  Ατλέτικο Νασιονάλ και το 0-1 στο ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Ντεπορτίβο Κάλι. Με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο -1 από την πρώτη οκτάδα, ενώ σε άλλη περίπτωση θα χάσει λογικά το τρένο των πλέι οφ, ενώ απαραίτητη σημείωση, πως την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ντεπορτίβο Πάστο και στο φινάλε παίζει εκτός με την Ουνιόν Μαγκνταλένα. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Αμέρικα Κάλι, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Πασκουάλ Γκερέρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε εννέα ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στην Αλιάνσα Πετρολέρα και την Αμέρικα Κάλι (3-3-3), στο «Ντανιέλ Βίγια Ζαπάτα».

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο κίνητρο της Αμέρικα Κάλι, παρά το γεγονός πως δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, ελπίζοντας πως θα μείνει «ζωντανή» σήμερα, παίζοντας τα ρέστα της για τα πλέι οφ.

Εκτίμηση:  2

(Visited 942 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x