ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 Αγγλίας: Τσάρλτον- Πόρτσμουθ

Λιγκ 1 Αγγλίας:  Τσάρλτον- Πόρτσμουθ
Spread the love

Στο Valley η Τσάρλτον θα επιδιώξει απόψε να κερδίσει την Πόρτσμουθ για να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί ενώ την ίδια ώρα που οι Pompey με μόλις 1/11 ήττες από την εκκίνηση της σεζόν βρίσκονται στην 4η θέση και έχουν βλέψεις για πιο ψηλά.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την νίκη που πέτυχαν επί της Έξετερ με 4-2 που είναι και η 1η που πετυχαίνουν στην κατηγορία από τον μήνα Αύγουστο (!) αλλά παραμένουν περίπου στην μέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς να την χωρίζουν από την ζώνη του υποβιβασμού και πέντε από τα πλέι οφ Ανόδου.

Οι Addicks εκτός από την ανάγκη να αρχίσουν να “χτίζουν” ένα νικηφόρο σερί θα επιδιώξουν συνάμα να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους ( 3-3-0).

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν χάσει μόλις 1/11 παιχνίδια τους από την εκκίνηση της σεζόν αλλά δεν έχουν κατακτήσει “τρίποντο” στα τρία τελευταία 90λεπτα τους.

Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησαν ισοπαλία κόντρα στην Φλίτγουντ (1-1) ενώ νωρίτερα είχαν φέρει και ισοπαλία απέναντι στην Πλίμουθ ( 2-2) και ενδιάμεσα είχαν ηττηθεί από την Ιπσουϊτς ( 2-3) εκτός έδρας.

Πάντως παραμένουν σταθερά στις θέσεις των πλέι -οφ και απέχουν 8 βαθμούς από την απευθείας άνοδο έχοντας και τρία παιχνίδια στο χέρι.

Προϊστορία: Η Τσάρλτον αριθμεί 5 νίκες και μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στην Πόρτσμουθ.

* Παρά το πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ των τριών αγώνων δίχως νίκη οι Pompey έχουν κερδίσει στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκτός έδρας και παραμένουν το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης. Ωστόσο η βασική μου επιλογή εδώ θα είναι το Goal το οποίο έχουν επιβεβαιώσει στα 7/8 τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι και 5/6 στα μεταξύ τους κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 290 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x