ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Γουλβς
Spread the love

Στο Selhurst Park έρχονται αντιμέτωπες δυο ομάδες που φέτος έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Δυο κλαμπ που έχουν έχουν … πυροβολήσει τα πόδια τους πολλές φορές ήδη στην τρέχουσα σεζόν , δυο ομάδες που με βάση το ρόστερ τους σίγουρα άξιζαν να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Οι “Αετοί” πήραν μάλλον έναν ανέλπιστο βαθμό στο King Power νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου από την επίσης απογοητευτική αλλά σίγουρα καλύτερη σε εκείνο το ματς Λέστερ έχοντας ως κορυφαίο τον Ισπανό τερματοφύλακα Βισέντε Γκουαϊτα.

Ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Λέστερ ήταν καθολικά καλύτερη και ήταν αυτή η ομάδα που άξιζε τον τίτλο.

Κάπως έτσι η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έχει μείνει με 1/6 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και ανέβηκε στην 13η θέση του πίνακα επειδή την ευνόησαν κάποια άλλα αποτελέσματα όπως το “Χ” της Γουέστ Χαμ και η ήττα της Λιντς.

Οι “Λύκοι” επικράτησαν με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 επί της ουραγού Νότιγχαμ Φόρεστ έχοντας ως κορυφαίο τον πρώην “ερυθρόλευκο” πορτιέρο Σα ο οποίος μεταξύ άλλων απέκρουσε και πέναλτι του Τζόνσον λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού αφού έβαλαν φρένο στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων που είχαν προηγηθεί δίχως πόντο αλλά και γκολ.

Τώρα μένει να σταματήσουν και το αρνητικό ρεκόρ που τρέχουν στις φετινές τους “εξορμήσεις” όπου μετράνε 9 διαδοχικά ματς δίχως 2ιπλο ενώ δεν βρήκαν καν δίχτυα στο τελευταίο “καρέ” μακριά από το σπίτι τους.

Προϊστορία: Τα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε δυο ή λιγότερα τέρματα ανεξαρτήτου διοργάνωσης και έδρας.

* Η Πάλας που στο τέλος της περσινής σεζόν κατάφερε και κράτησε μηδέν παθητικό στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της , στην τρέχουσα σεζόν έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα φετινά της ματς μπροστά στο κοινό της ενώ επίσης έχει σκοράρει σε όλα εάν εξαιρέσουμε την ήττα της πρεμιέρας από την Άρσεναλ με 0-2. Δεν ποντάρω σε σημείο αλλά στο Goal σε απόδοση διπλασιασμού. Το ειδικό στοίχημα να είναι σε οποιαδήποτε στιγμή στο 90λεπτο το σκορ 1-1 στην τιμή του 3,45 δεν με αφήνει ασυγκίνητο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 349 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x