ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Νότιγχαμ Φόρεστ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Νότιγχαμ Φόρεστ
Spread the love

Οι “Γλάροι” δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού αριθμούν δυο σερί ήττες δίχως να σκοράρουν αλλά απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα που είναι ουραγός με 7/10 ήττες εκ των οποίων οι τρεις διαδοχικές εκτός έδρας με 0-11 τέρματα.

Ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στον πάγκο της νέας του ομάδας αλλά αυτό δεν θα αργήσει να γίνει αφού η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο , παράγει πολλές φάσεις αλλά πέφτει πάνω σε καλούς τερματοφύλακες που της στερούν τα γκολ και τους βαθμούς. Αυτό το έργο το είδαμε να επαναλαμβάνεται τόσο στην εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ (0-1) με τον Λιορίς όσο και την περασμένη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ ( 0-2) με τον Νταβίντ Ράγια να κατεβάζει τα ρολά για λογαριασμό των “μελισσών”. Κάπως έτσι έχουν μείνει δίχως να σκοράρουν κάτι παραπάνω από 3 ώρες. Οι “Γλάροι” είδαν το φετινό τους αήττητο εντός έδρας να σπάει στην πιο πρόσφατη εμφάνιση τους κόντρα στους σπερς (0-1) και βέβαια επιζητούν την άμεση επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα για να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ρεντς έχασαν οριακά αλλά έχασαν στο Molino από την Γουλβς (0-1) την περασμένη αγωνιστική και μοιραία καταγράφοντας την 7η ήττα τους στα 10 πρώτα παιχνίδια είναι ουραγοί.

Έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Σα ο οποίος είχε ως κορυφαία στιγμή την απόκρουση στο πέναλτι του Τζόνσον περίπου δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Με απολογισμό: 0-1-6 στα τελευταία τους εφτά παιχνίδια εκ των οποίων οι τρεις είναι ήττες σε ισάριθμες “εξορμήσεις” τους με τέρματα: 0-11 όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν τους δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες ενόψει της αποψινής δοκιμασίας τους.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με τρία γκολ και πάνω σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι γηπεδούχοι εκτιμώ πως μετά από τα δυο “άκαρπα” 90λεπτα που προηγήθηκαν θα σπάσουν απόψε το ρόδι και θα βρούνε δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν από ότι φαίνεται μπροστά τους αφού η ομάδα του Κούπερ με τις 21 μεταγραφές και κάπου άλλες τόσες αντίστοιχα υποχωρήσεις μοιάζει και είναι ακόμη ασύνδετη. Χαμηλά ο Άσος οπότε στρέφομαι στο καλοπληρωμένο Goal του 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 454 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x