Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga : Σεβίλλη – Βαλένθια

La Liga : Σεβίλλη – Βαλένθια
Spread the love

Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που απογοητεύουν και περισσότερο οι γηπεδούχοι που χρειάστηκαν 9 αγωνιστικές και για να κάνουν την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα

Η Σεβίλλη κατάφερε να νικήσει την Μαγιόρκα εκτός έδρας και να αποσπαστεί κάπως από την επικίνδυνη ζώνη με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 14η θέση έχοντας δύο νίκες , 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι αήττητος σε 3 ματς ο κόουτς Σαμπάολι ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ. Αγωνιστικά είναι εκτός δράσης ο αμυντικός Ρέκικ και ο Κορόνα ενώ είναι αμφίβολος ο χαφ Φερνάντο.

Από την άλλη η Βαλένθια μπορεί να μην τα κατάφερε με την ουραγό Έλτσε και να παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 εντός έδρας όμως βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες .

Ασφαλώς και θα είναι ικανοποιημένη αν δεν ηττηθεί στην Ανδαλουσία όπου πηγαίνει με πολλές απουσίες αφου΄είναι εκτός ο Ντομενέχ, ο Καστιγιέχο και ο Καβάνι αλλά επιστρέφουν από τιμωρία ο Αντρέ και ο Ντιακαμπί .

Πέρυσι η Βαλένθια δεν νίκησε την Σεβίλλη αφού έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 και ηττήθηκε εκτός με 3-1 . Η τελευταία φορά που νίκησαν οι Λεβαντίνοι στην Ανδαλουσία την Σεβίλλη ήταν το 2019 με 1-0

Δύσκολο ματς και σε άλλες εποχές θα ήταν ένα ματς μεταξύ ομάδων που διεκδικούσαν την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά φέτος οι γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί και οι φιλοξενούμενοι υποφερτοί .

Πρόταση: γκολ -γκολ  

(Visited 283 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x