ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Όταν η Λίβερπουλ περνούσε με περίπατο από το Ibrox ρίχνοντας 7άρα στην Ρέιντζερς για το Champions League αρκετοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν αν και κατά πόσο αυτό ήταν ένα επαρκές δείγμα για την άνοδο της ομάδας.

Ωστόσο ήλθε άμεσα σε λίγες μόλις ημέρες η νίκη επί των “πολιτών” , η “παρθενική” για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τρέχουσα σεζόν, για να πείσει και τον πιο επιφυλακτικό οπαδό της Λίβερπουλ πως η ομάδα έχει προοδεύσει.

Ο Μο Σαλάχ μετά το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του θεσμού πέτυχε ένα υπέροχο γκολ από ασίστ του τερματοφύλακα Άλισον κόντρα στην Μ.Σίτι και δείχνει και αυτός να ξαναβρίσκει την φόρμα του στο κατάλληλο momentum.

Εκτός από τους: Κονάτε, Μάτιπ, Λούις Ντίαζ, Αλεξ Τσάμπερλεϊν και Κειτά ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ντιόγο Ζότα ο οποίος θα χάσει και το Μουντιάλ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έμεινε απογοητευμένος από την αποτυχία της ομάδας του να κερδίσει και τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Σάουθαμπτον έχοντας κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο St.Mary΄s.

Τα “σφυριά” είχαν συνολικά 25 σουτ και 61% κατοχή μαζί με 14 κόρνερ αλλά το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε ισόπαλους με τους “Άγιους” με 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Γκρεγκ Ντόουσον, Μαξουέλ Κόρνετ και βέβαια του Ζουμά.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και στα πέντε τελευταία τους εντός έδρας παιχνίδια την Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η ομάδα του Μόγιες πηγαίνει στο Anfield ούσα αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο 72 ώρες μετά την νίκη της επί της πρωταθλήτριας Μ.Σίτι η Λίβερπουλ δείχνει να έχει βρει ρυθμό.

Σε combo ο Άσος και τα πάνω από δυο τέρματα εδώ σε απόδοση 1,93 θα είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 407 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x