ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Άρσεναλ- Αϊτχόβεν ( 1ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ:  Άρσεναλ- Αϊτχόβεν ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Emirates η πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ υποδέχεται την PSV και χρειάζεται έναν βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση ενώ με νίκη αγκαλιάζει και την πρωτιά.

Αυτή η αναμέτρηση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 15/09 αλλά ο θάνατος και η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ ανάγκασαν τις αρχές να αναβάλλουν για απόψε τον αγώνα.

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από το σημαντικό διπλό στο Elland Road χάρη στο 4ο φετινό τέρμα του Σάκα πραγματοποιώντας ωστόσο ίσως την λιγότερο πειστική εμφάνιση από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με εξαίρεση την ήττα στο Θέατρο των Ονείρων.

Οι “κανονιέρηδες” μετράνε το απόλυτο με 3/3 σε νίκες από στην βαθμολογία του γκρουπ και είναι στην κορυφή και στο + 2 από την αποψινή τους αντίπαλο έχοντας κερδίσει διαδοχικά την Ζυρίχη 2-1 εκτός έδρας και την Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 και 1-0 εντός και εκτός αντίστοιχα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι επίσης στην κορυφή και μάλιστα στο + 4 από Μ.Σίτι και Τότεναμ με το προγραμματισμένο για χθες ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να αναβάλλεται και αυτό για ευνόητους λόγους.

Οι: Εμίλ Σμιθ Ρόου, Ελνενί , Ζιτσένκο και Μαρτινέλι θα είναι εκτός δράσης ενώ στο πλαίσιο του Rotation στην αρχική 11άδα αναμένεται να δούμε απόψε τον Νέλσον, τον Χόλντινγκ, τον Νκέτια, τον Τέρνερ κλπ.

Οι Ολλανδοί ταξίδεψαν στο Λονδίνο έχοντας μεν κακή παράδοση σε Αγγλικό έδαφος ( 1-3-2) αλλά όντας σε τρομερή φόρμα.

Τα 11 γκολ που έχουν πετύχει στις δυο back to back νίκες τους απέναντι σε Ζυρίχη ( 5-0) και Ουτρέχτη ( 6-1) “μιλάνε” από μόνες τους ενώ συνολικά το νικηφόρο σερί τους είναι σε “καρέ” έχοντας κερδίσει επιπλέον ξανά την Ζυρίχη με 5-1 και την Χέρενφεν με 1-0.

Έτσι παραμένει στο πλην 1 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο πλην 2 από την αποψινή της αντίπαλο στο γκρουπ του Europa League.

Προϊστορία: Άρσεναλ και PSV έχουν αναμετρηθεί έξι φορές τα τελευταία χρόνια στο Champions League με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να αποκλείεται την σεζόν 2006/07 στην φάση των “16” με συνολικό σκορ: 2-1. Συνολικά: 2-3-1 υπέρ των Εγγλέζων.

* Αναμένω ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Σε combo το Over 2,5 με Goal στο 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 416 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x