ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Spread the love

H ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση προέρχεται από την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που την έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο πήρε τη νίκη με 1-0 με πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος και μετέτρεψε σε γκολ ο Άμραμπατ. Σειρά τώρα έχει το Κύπελλο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, ενώ μια ενόχληση της τελευταίας στιγμής άφησε εκτός και τον Μοχαμάντι. Επίσης στην 20αδα δεν μπήκαν για λόγους διαχείρισης οι Αθανασιάδης και Βίντα. Αντίθετα επιστρέφουν τόσο ο Σιντιμπέ, όσο και ο Τζαβέλλας με τον Γάλλο δεξιό μπακ να αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος με 2-2 στην έδρα του κόντρα στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχει απολογισμό 1-2-5 και πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή στην κατηγορία και να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δύσκολη αποστολή απόψε κόντρα στην ΑΕΚ σε νοκ άουτ παιχνίδι με τον Θανάση Στάικο να μην έχει στη διάθεσή του τους Σταματελόπουλο, Σούλη, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο.

Προϊστορία: Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ανεξαρτήτου διοργάνωσης με απολογισμό 29-13-9.

Πρόταση:1 και over 2.5

(Visited 264 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x