ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Μπουντεσλίγκα: Μάιντζ-Κολωνία

Μπουντεσλίγκα: Μάιντζ-Κολωνία
Spread the love

Στο Μαιντζ η  τοπική ομάδα φιλοξενεί την Κολωνία  για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο μία εξαιρετική εβδομάδα στην οποία ,μετά το 1-1 ,εντός έδρας, με τη Λειψία κατάφεραν να κάνουν δύο διπλά ,πρώτα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (0-2) και εν συνεχεία κόντρα στη Λούμπεκ (0-3) για το Κύπελλο. Κάπως έτσι, ανέβηκαν στην 11η θέση με 15 βαθμούς . Η μεγάλη τους παθογένεια, ωστόσο,  δεν είναι άλλη απο την αδυναμία να κερδίσουν  στην έδρα τους. Τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την ομάδα του Σβένσον που ψάχνει ισορροπία.

Οι αμυντικοί ,Μπέλ και Βίντμερ, είναι αμφίβολοι έχοντας χάσει ήδη δύο ματς, ενώ απο  την άλλη πλευρά  σίγουρα εκτός θα είναι οι Λέιτζ (αμ) και Μουστάφα(αμυν).

Η Κλοωνία, θέλει να πατήσει στη μεγάλη νίκη επί της Αουγκσμπουργκ με 3-2. Νίκη …βαθμολογίας και ψυχολογίας καθώς οι τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις(δύο για το Γιουρόπα και μία για το Πρωτάθλημα), ήταν πρόβλημα .Μετρούν 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια τους . Εκτός έδρας έχει   1-3-1 έχοντας σκοράρει παντού. Αγωνιστικά,  ο μέσος Κάιντζ εξέτισε τιμωρία και θα είναι στην  αποστολή.

Προϊστορία: 5-2-3 στα τελευταία 10

Εκτίμηση: Απο τα δύσκολα ματς, ωστόσο η Μάιντζ πάει σε χαμηλό τέμπο στα παιχνίδια της, έχοντας το 90% στο Under εντός, η Κολωνία είναι επιθετική..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 272 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x