Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Λιντς

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Λιντς
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Λιντς με τις “Αλεπούδες” να έχουν άμεση ανάγκη βαθμών αφού βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα ενώ την ίδια ώρα τα “παγόνια” βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Άστον Βίλα και την Γουλβς.

Οι γηπεδούχοι παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική και έτσι η πίεση στον σύλλογο αλλά και στον ίδιο τον Μπρένταν Ρότζερς ολοένα και μεγαλώνει.

Με μόλις 1/10 νίκες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και 24 γκολ παθητικό ενόψει της αποψινής αναμέτρησης μπορεί να σταθεί μονάχα στο μηδέν παθητικό που έχει κρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ( Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0, Κρίσταλ Πάλας 0-0) αλλά και στην πολύ καλή παράδοση που έχουν κόντρα στα “παγόνια”. Πιο συγκεκριμένα η Λέστερ αριθμεί 7/12 κερδισμένους βαθμούς στα τελευταία δυο χρόνια που η Λιντς βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια και κάπως έτσι θα διεκδικήσει ακόμη μια νίκη απόψε. Οι: Τζέιμς Μάντισον, Τζόνι Έβανς, Ρικάρντο Περέιρα , Βίλφρεντ Ν΄Ντιντί και ο Ράιαν Μπερτράντ παραμένουν εκτός δράσης.

Η ομάδα του Τζέσε Μάρτς γνώρισε “πικρή” ήττα από την Άρσεναλ με 0-1 στην έδρα της την περασμένη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με πιο κραυγαλέα το χαμένο πέναλτι του Πάτρικ Μπάμφορντ.

Πλήρωσαν την ίδιες παθογένειες όπως είναι τα αμυντικά κενά και οι αβλεψίες της αλλά και το γεγονός πως σκοράρει σχεδόν με το σταγονόμετρο.

Οι: Στιούαρτ Ντάλας- Άνταμ Φόρσοου οι μόνιμοι απόντες για τους φιλοξενούμενους.

Προϊστορία: Τον Ιανουάριο του 2021 η Λίντς είχε κουρσέψει το King Power με 3-1 και το ίδιο θα επιδιώξει να επαναλάβει και απόψε.

* Αναμένω ένα άναρχο παιχνίδι με φάσεις και στις δυο εστίες λόγω ακριβώς της κρισιμότητας του. Μην ξεχνάμε πως η Λιντς αριθμεί ήδη 5/6 Over 2,5 στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Τα πάνω από δυο τέρματα προσφέρονται στο 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 405 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x