ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Γιουβέντους- Έμπολι

Α΄ Ιταλίας:  Γιουβέντους- Έμπολι
Spread the love

Η “Βέκια Σινιόρα” βλέπει το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Έμπολι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει και να αναρριχηθεί στην 7η θέση.

Η γκρίνια και η πίεση που ασκείτε δικαιολογημένα στον σύλλογο και στον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι μετά σερί αρνητικά αποτελέσματα κάπως κόπασε μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί της Τορίνο με 1-0.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σκόραρε το μοναδικό γκολ, 6ο στο τρέχον πρωτάθλημα, του αγώνα περίπου ένα 15λεπτο πριν το φινάλε και έτσι έμεινε στο πλην έξι από την πρώτη προνομιούχο 4αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το αποψινό ματς κόντρα στην Έμπολι και το επόμενο με την Λέτσε δεν χωράνε άλλες γκέλες και απώλειες βαθμών αφού ακολουθεί μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών κόντρα σε Μπενφίκα, Παρί και Ίντερ με την Γιουβέντους να είναι σε δυσχερή θέση ειδικά μετά την ήττα της στο Ισραήλ.

Εκτός δράσης οι: Άνχελ Ντι Μαρία, Ματία Ντε Σίλιο, Πολ Πογκμπά και Φεντερίκο Κιέζα.

Η Έμπολι μετά την νίκη επί της Μόντσα με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 αύξησε την διαφορά της στους έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και αν κάτι ανησυχεί τον τεχνικό της ομάδας Πάολο Ζανέτι είναι πως για να κάμψει την αντίσταση των νεοφώτιστων χρειάστηκε 16 σουτ στην αντίπαλη εστία, 9 κόρνερ και 65% κατοχή της μπάλας. Οι: Ισμαϊλι, Τονέλι, Γκράσι και ο Άκπα- Άκπρο.

Προϊστορία: Η Γιουβέντους έχει κερδίσει τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Έμπολι σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, τα 5 τελευταία στο Τορίνο έχουν λήξει όλα με Under 2,5.

* Εκτιμώ πως η Γιούβε θα παίξει απόψε τόσο, όσο για να πάρει το “τρίποντο” αφού ακολουθούν πολύ δύσκολα και κρίσιμα ματς κυρίως στην Ευρώπη. Σε combo λοιπόν ο Άσος με τα λιγότερα από πέντε τέρματα θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 4,5

(Visited 451 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x