Uncategorized

Κολομβία: Σάντα Φε – Ντεπορτίβο Κάλι  

Κολομβία: Σάντα Φε – Ντεπορτίβο Κάλι  
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, με την Σάντα Φε να ψάχνει, κόντρα στην αδιάφορη Ντεπορτίβο Κάλι, το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη οκτάδα και θα την φέρει φυσικά πιο κοντά στα πλέι οφ.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την Σάντα Φε, με την σπουδαία ομάδα της Μπογκοτά να είναι κατώτερη των περιστάσεων και να γνωρίζει τον διασυρμό αρχικά από την Αλιάνσα Πετρολέρα (0-4), ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στη Μοντερία από την τοπική Τζαγκουάρες. Το θετικό πάντως, πως η χθεσινή βαριά ήττα της Ουνιόν Μαγκνταλένα στη Μπογκοτά από τη «μικρή» της συμπολίτισσα Λα Εκιδάδ, την διατήρηση έστω και οριακά, στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη σήμερα θα διατηρηθεί φυσικά στην πρώτη οκτάδα και θα μπορεί επιπλέον να διαχειριστεί καλύτερα το εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Όνσε Κάλντας, η οποία από την πλευρά της αξιώνει και αυτή πλέι οφ. Έξι νίκες και δύο ισοπαλίες για την Σάντα Φε, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Αριστιζάμπαλ.

Στον αντίποδα, επτά βαθμοί στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, βλέποντας τη Ντεπορτίβο Κάλι αν και αδιάφορη βαθμολογικά, όχι μόνο να παίζει για το γόητρο της, αλλά να παίζει ταυτόχρονα και ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη των πλέι οφ. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Αμέρικα, 2-2 ακολούθως στο Ριονέγκρο με την ομώνυμη ομάδα, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας. Δύο ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Ντεπορτίβο Κάλι, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σάντα Φε, τέσσερις για τη Ντεπορτίβο Κάλι και πέντε ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της Σάντα Φε, παρά το γεγονός πως η Ντεπορτίβο Κάλι έχει κάνει ζημιές το τελευταίο διάστημα, αν και αδιάφορη.

Εκτίμηση:  1

(Visited 922 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x