Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Ρεάλ – Σεβίλλη

La Liga: Ρεάλ – Σεβίλλη
Spread the love

Δύο ομάδες που πλέον έχουν διαφορετικούς στόχους μετά από πολλά χρόνια. Η Ρεάλ είναι όπως πάντα διεκδικήτρια του τίτλου και ήδη είναι στην πρώτη θέση και αήττητη μετά και την νίκη της με 3-0 επί της Έλτσε έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 25 γκολ σε 10 αγωνιστικές .

Ασφαλώς και η νίκη της στο ντέρμπι της δίνει αυτό το μικρό προβάδισμα αλλά η Σεβίλλη είναι πάντα επικίνδυνη ακόμα και φέτος που έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα

Ο Αντσελότι διαμαρτυρήθηκε για το ότι η ομάδα του δεν πήρε το βραβείο της καλύτερης ομάδας λέγοντας ότι προτιμά να μαζεύει τίτλους και όχι βραβεία , όμως ξέρει να διαχειρίζεται τέλεια το ρόστερ που έχει για να πετυχαίνει τους στόχους του .

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι θυσίασε το ματς στο Μπερναμπέου με την Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε με 0-4 αλλά στο τέλος έγινε και πρωταθλητής Ισπανία και Ευρώπης .
Η Ρεάλ δεν θα έχει τους: Σέμπαλος – Κορτουά και Ντίαζ.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 12η θέση προερχόμενη από εντός έδρας ισοπαλία με την Βαλένθια με 1-1 παραμένοντας όμως σε τρία ματς αήττητη για πρώτη φορά μετά την έναρξη της σεζόν . Εχει μόλις δύο νίκες , 4 ισοπαλίες και 4 ήττες κυρίως από την κακή λειτουργία της άμυνας της όπου έχει δεχθεί 15 γκολ. Δεν θα έχει για το ματς με την Ρεάλ τον Μεξικανό Κορόνα , τον Βραζιλιάνο Φερνάντο τον Ολλανδό Ρέκικ και τον τιμωρημένο Ισπανό Σάλας .

Πέρυσι η Ρεάλ νίκησε εκτός και εντός την Σεβίλλη με 3-2 και 2-1 ενώ η τελευταία ισοπαλία έγινε το 2021 όταν η Σεβίλλη είχε φύγει με το 2-2 από την Μαδρίτη . Η τελευταία φορά που νίκησε η Σεβίλλη ήταν το 2018 με 3-0 στο Πιθχουάν ενώ τα περισσότερα γκολ μπήκαν στο ματς της Μαδρίτης το 2013 που ήρθε 7-3 υπέρ της Ρεάλ . Η τελευταία νίκη της Σεβίλλης στη Μαδρίτη έγινε τον Δεκέμβριο του 2008 με 4-3 .

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 382 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x