ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Ατλέτικο Τουκουμάν  

Αργεντινή: Ντεφένσα – Ατλέτικο Τουκουμάν  
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και μονόπλευρο, θεωρητικά, το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Ντεφένσα είναι ουσιαστικά αδιάφορη, την στιγμή που η Ατλέτικο Τουκουμάν προσπαθεί να εξασφαλίσει την έξοδο της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο συνεχόμενες νίκες για τη Ντεφένσα, η οποία μετά το 1-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ουνιόν  και το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Κολόν, εξασφάλισε, μέσω της ειδικής βαθμολογίας,  την συμμετοχή της στο Κόπα Σουνταμερικάνα και μετρίασε ταυτόχρονα τις εντυπώσεις για τη μέτρια της παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Μαθηματικά βέβαια, υπάρχουν ελπίδες και για το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά πέρα της νίκης της, θα χρειαστεί ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πιο συγκεκριμένα, να γνωρίσουν την ήττα η Ουρακάν και η Χιμνάσια Λα Πλάτα και να μην κερδίσουν η Αρχεντίνος Τζούνιορς και η Τίγκρε. Πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και μία ήττα για τη Ντεφένσα, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Στην αντίπερα όχθη, η έξοδος στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα είναι ότι έχει απομείνει ή το γιατρικό, αν προτιμάτε, που θα επουλώσει τις πληγές που άφησε στην Ατλέτικο Τουκουμάν η απώλεια ενός φαινομενικά, δικού της πρωταθλήματος. Η αρχή του κακού στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές το 0-2 στην έδρα της Ράσινγκ, ενώ μαχαιριά σίγουρα το εντός 1-1 που ακολούθησε με την αδιάφορη Ροζάριο Σεντράλ. Το κερασάκι στην τούρτα το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ουνιόν Σάντα Φε, με την Ατλέτικο Τουκουμάν να χρειάζεται τη νίκη σήμερα για να πάρει, μέσω της ειδικής βαθμολογίας, το τελευταίο εισιτήριο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να μην κερδίζει την ίδια ώρα η Σαν Λορέντζο στην έδρα της, την ουραγό και υποβιβασμένη Αλντοσίβι. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Ατλέτικο Τουκουμάν, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της (4-4-4), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντεφένσα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Ντεφένσα και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεφένσα.

Ισχυρότερο το κίνητρο της Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία όμως είναι απρόβλεπτη μακριά από το γήπεδο της, ενώ είναι δεδομένο πως υπάρχει και απογοήτευση. Επιπλέον εκτίμηση όμως, πως η Ντεφένσα δεν έχει λόγο να της χαριστεί, παρά το γεγονός πως δεν προλαβαίνει το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.447 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x