ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League:Σεβίλλη – Κοπεγχάγη(7ος όμιλος)

Champions League:Σεβίλλη – Κοπεγχάγη(7ος όμιλος)
Spread the love

H Σεβίλλη υποδέχεται τη Κοπεγχάγη για για 5 αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι με τις δύο ισοπαλίες που έχει έως τώρα με Ντόρτμουντ (1-1) και Κοπεγχάγη (0-0) , το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει ουσιαστικά είναι η 3η θέση. Αυτό όμως θα γίνει σε περίπτωση νίκης απόψε. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα μετά από τρία παιχνίδια, από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 κι ενώ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο στόπερ Νιανζού, ο αμυντικός χαφ Φερνάντο Ρέγες και ο μεσοεπιθετικός Κορόνα.

Από την άλλη πλευρά, η Κοπεγχάγη θέλει το αποτέλεσμα απέναντι στην Σεβίλλη για να μπορέσει να διεκδικήσει την 3η θέση. Την περασμένη αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με 0-0. Στο πρωτάθλημα Δανίας για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και αυτή τη φορά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Μίντιλαντ. Ο μέσος Στάμενιτς είναι εκτός λόγω τιμωρίας ενώ παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Μπόιλεσεν και ο μέσος Ζέκα.

Προϊστορία: Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα έρθουν αντιμέτωπες μετά το παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ που είχε έρθει 0-0.

Πρόταση: 1 και over 1.5

(Visited 541 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x