Uncategorized

Serie B : Ασκολι-Φροζινόνε

Serie B : Ασκολι-Φροζινόνε
Spread the love

Στο Ασκολι, η τοπική ομάδα κοντράρεται με τη Φροζινόνε  για την 13η αγωνιστική της serie B.

Μετά απο τρεις νίκες,απέναντι σε Βενέτσια και Μπαρι αλλά και το 2-1 εντός κόντρα στην Κάλιαρι,η Ασκολι έμεινε στο 1-1 με τη Μπρέσια ,ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις . Βαθμός -χρυσάφι αν σκεφτεί κανεις  ότι το γκολ ήρθε στο τέλος. Εντός έδρας έχει 2-2-2  ενώ αγωνιστικά έχει παίκτες  οι οποίοι είναι εκτός εδώ και καιρό και η ομάδα ξέρει να πορεύεται χωρίς αυτούς.Ο Μπούτσι προτιμά ένα 3-5-2  με γρήγορο τρανζίσιον που φέρνει ισορροπία στις γραμμές.

Η Φροζινόνε είναι πρωτοπόρος και παράλληλα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας όντας  στο +5 απο τη δεύτερη Ρετζίνα.  Οπλο της ομάδας του άλλοτε σπουδαίου αριστερου μπακ , Φάμπιο Γκρόσο, η άμυνα που έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ, ενώ έχει σκοράρει 18.  Η μοναδική παθογένεια καταγράφεται απο το γεγονός ότι ένώ εντός έχει 6 στα 6 ,αλλά εκτός 3-0-3, τα δύο πιο πρόσφατα απέναντι σε Κοζέντσα και Βενέτσια. Μετά την ήττα απο την Πάρμα μετρά πέντε σερί νίκες.  Εκτός ο επιθετικός Κάζο ,με δύο γκολ σε 12 ματς.

Προϊστορία:  0-3-2 την τελευταία δεκαετία,δύο σερί ισοπαλίες στο 1-1.

Εκτίμηση: Φορμαρισμένες και οι δύο, ισορροπημένο ματς απο τη στιγμή που η Φροζινόνε δεν έχει κάποια τρομερή συνέπεια εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

(Visited 406 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x