ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολλανδία: Φέγενορντ – Εξέλσιορ

Ολλανδία: Φέγενορντ – Εξέλσιορ
Spread the love

Δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους με την Φέγενορντ να είναι τρεις βαθμούς από την κορυφή και την Εξέλσιορ να θέλει την παραμονή

Η Φέγενορντ στο τελευταίο ματς κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Φόλενταμ με 2-0 , έχει 27 βαθμούς και πλέον είναι δύο βαθμούς πίσω από την Άγιαξ και τρεις πίσω από την πρώτη Αϊντχόφεν . Μετρά 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και είναι η ομάδα που έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα. Έχει 29 τέρματα υπέρ και 12 κατά.

Η Εξέλσιορ ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Χέρενφεν και βρίσκεται στην 12η θέση με 13 βαθμους μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη . Έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και 8 ήττες με 15 τέρματα υπέρ και 32 κατά και φυσικά έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία μετά αυτή της ουραγού Φόλενταμ.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2019 και η Εξέλσιορ είχε νικήσει εντός έδρας με 2-1 . Πρίν όμως από αυτό το ματς είχε μετρήσει 5 σερί ήττες από την Φέγενορντ και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ. Αγνοείται η ισοπαλία σε αυτό το ματς τα τελευταία 20 χρόνια !!!

Θα πάμε με τα πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι μιας και η Φεγενορντ από μόνη της μπορεί να το κάνει και όχι τόσο γιατί έχει πολύ καλή επίθεση αλλά γιατί η άμυνα της Εξέλσιορ είναι τραγική

Πρόταση : Over 

(Visited 234 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x