Μουντιάλ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022 : Ουαλία – Αγγλία ( 2ος όμιλος)

Μουντιάλ 2022 :  Ουαλία – Αγγλία ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Το Βρετανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ουαλία και Αγγλία μπορεί να επισκιάζεται απόψε από το ΙΡΑΝ- ΗΠΑ , το οποίο δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο εδώ και 10ετίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια αναμέτρηση ιδιάζουσα λόγω συνθηκών με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Ουαλία μετά την ήττα της από το Ιράν με 2-0 την περασμένη αγωνιστική παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού για να προκριθεί στα νοκ άουτ πλέον δεν χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στα “Τρία Λιοντάρια” αλλά ταυτόχρονα να έλθει ισόπαλο το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Πέρσες και Yankees.

Σε διαφορετική περίπτωση προκρίνονται μονάχα με δική τους νίκη επί των Άγγλων αλλά με 4 (!) γκολ διαφορά. Απίθανο σενάριο.

Η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ ήταν καλή μονάχα σε ένα ημίχρονο από τα τέσσερα που έχει δώσει μέχρι τώρα στο τουρνουά . Στο 2ο της πρεμιέρας κόντρα στις ΗΠΑ όπου με βάση την εικόνα της ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στο Ιράν η εμφάνιση της ήταν επιεικώς μέτρια και όποιος σταθεί στο γεγονός πως δέχτηκε και τα δυο γκολ στα χασομέρια θα δει το δέντρο και θα χάσει το δάσος.

Έχουν φτάσει τα εφτά ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και το δυσάρεστο είναι πως απέναντι στους Πέρσες ακόμη και ώρα έπαιζαν με 11 παίκτες , δηλαδή πριν την αποβολή του Χένεσι στο 86ο λεπτό, δεν έμοιαζαν ικανοί να βρούνε δίχτυα.

Η Αγγλία δεν είχε τον ενθουσιασμό της πρεμιέρας όταν συνέτριψε το Ιράν με 6-2 στο 2ο παιχνίδι της κόντρα στους Αμερικανούς.

Ήταν μεν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο αλλά μάλλον “φλύαρη” στην επίθεση και κάπως επιπόλαια και το στείρο 0-0 δεν της επέτρεψε να έχει ήδη “καθαρίσει” την πρόκριση στα νοκ άουτ μια ώρα νωρίτερα.

Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ προκρίνεται με νίκη, με ισοπαλία ακόμη και με ήττα με τρία γκολ διαφορά αλλά θεωρώ δεδομένο βάση της ιδιοσυγκρασίας τους πως απόψε δεν θα χαριστούν στους γείτονες τους και πως θα ψάξουν την νίκη και την πρωτιά.

Οι: Γουόκερ, Μπεν Γουάιτ είναι εκτός λόγω τραυματισμού ενώ οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Χάρι Κέιν είναι στην παρούσα φάση περισσότερες παρά λιγότερες.

Οι: Φόντεν, Χέντερσον αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στην αρχική 11άδα απόψε.

Προϊστορία: Η Αγγλία έχει κερδίσει στα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Ουαλία και μάλιστα στα 5/6 έχει κρατήσει και μηδέν παθητικό.

* Μια σοβαρή Αγγλία θα κερδίσει το ματς για να πάει και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα νοκ άουτ. Η επιλογή μου εδώ θα είναι στο Combo του 2ιπλου με τα λιγότερα από 4 γκολ σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Under 4,5

(Visited 622 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x