ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τουρκία Β΄: Έγιουπσπορ – Μπολουσπόρ  

Τουρκία Β΄: Έγιουπσπορ – Μπολουσπόρ  
Spread the love

Στο «Έγιουπ Στάντιον» της Πόλης, το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την πρωτοπόρο της 2ης κατηγορίας, Έγιουπσπορ, να θέλει, λογικά, να δώσει συνέχεια στο απόλυτο στο γήπεδο της, την στιγμή πάντως που η Μπολουσπόρ θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην πρώτη επτάδα. Άξιο αναφοράς, πως οι δύο πρώτες ομάδες πανηγυρίζουν την απευθείας άνοδο, ενώ αυτές από την 3η ως και την 7η θέση πάνε σε πλέι οφ.

Επικράτηση με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Τουζλασπόρ, βλέποντας την Έγιουπσπορ όχι μόνο να διατηρεί το αήττητο στο γήπεδο της, αλλά και το +8 από τους διώκτες της. Μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο τέταρτο μόλις λεπτό, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Νιγηριανού επιθετικού Εζέ, με την ομάδα της Πόλης να κάνει στην συνέχεια τα απολύτως απαραίτητα, «κλειδώνοντας» εύκολα το τρίποντο, με κοντινό πλασέ του Μπάμπελ στο εξήντα πέντε. Εννέα νίκες για την Έγιουπσπορ, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-2 φιλοξενώντας τη Μπαντιρμασπόρ, με θετικό πάντως για τη Μπολουσπόρ το ότι διατηρήθηκε, έστω και οριακά, στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο δέκατο τρίτο λεπτό, προσωρινή ανατροπή στο εβδομήντα, με τη Μπολουσπόρ όμως να αδυνατεί να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο, καθώς η αντίπαλος της την «πλήγωσε» στις καθυστερήσεις. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπολουσπόρ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Μπολουσπόρ στο ματς του περσινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Έγιουπσπορ.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το απόλυτο της Έγιουπσπορ στο γήπεδο της, παρά το γεγονός πως έχει «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τους διώκτες της, που της επιτρέπει να έχει κάποιο στραβοπάτημα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 136 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x