ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα επιλογών από  τη Λιγκ 1  με ειδικά και όχι σημεία

Πλίμουθ-Γουίκομπ

Επαγγελματική νίκη για την Πλιμουθ, κόντρα στην Τσέλτεναμ χάρις στο γκολ του Γουιτάκερ  στο 78ο λεπτό του αγώνα . Μία Πλιμουθ που παραμένει πρώτη και στο +2 από την Ιπσουιτς ,αλλά κυρίως αρχίζει και βγάζει εαυτό και προσαρμόστικότητα απέναντι στους αντιπάλους. Πριν την Τσέλτεναμ είχε κάνει επική ανατροπή και εν τέλει πρόκριση στα πέναλτι από  0-3 κόντρα στη Γουίμπλετον για το Λιγκ Τρόφι. Εντός έδρας στο Πρωτάθλημα έχει 10-0-1.

Η Γουίκομπ,είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη Λιγκ 1 με 3-1-0. Εντός έδρας έχει αήττητο πέντε αγώνων με τρεις σερί νίκες απέναντι σε Πόρτσμουθ-Ιπσουιτς και Μπρίστολ Ρόβερς. Κάπως έτσι είναι 7η και εκτός πλέι οφ με 35 βαθμούς ενώ εκτός έδρας  έχει χάσει απο την Τσέλτεναμ (1-0) και έφερε 0-0 με τη Λινκολν. Νωρίτερα είχε τρεις σερί νίκες.

Προϊστορία: 0-3-6 με τελευταίο άσο το 2002.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς που έχει φαβορί (Πλιμουθ), ωστόσο όταν μία ομάδα σαν τη Γουίκομπ έχει 20 χρόνια αήττητο δεν μπορείς να την υποτιμήσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Σέφιλντ -Πόρτ Βέιλ 

11 ματς αήττητη(6-5-0)είναι η Γουένστει  η οποία κάνει πορεία ανόδου όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Πλιμουθ. Είχε εντρυφήσει στις ισοπαλίες(τρεις σερί)  πριν κάνει σπουδαίο διπλό και με ανατροπή μάλιστα απέναντι στη Φλίτγουντ, εκτός έδρας.  Εντός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια που παίζει εντός έδρας. Πιο πρόσφατο το 0-0 με την Οξφορντ Γιουνάιντεντ.

Η Βέιλ, από  την άλλη πλευρά, έχασε απο Μπρίστολ Ρόβερς και Σάλφορντ,  εκτός έδρας ,ενώ νίκησε τη Μόρκαμπ με 1-0 ,εντός έδρας. Είναι στο -3 απο τα πλέι οφ ,ενώ εκτός έδρας έχει 3-1-2, πιο πρόσφατο το 1-0 απο τη Μπρίστολ Ρόβερς.

Προϊστορία: 1-0-1

Εκτίμηση:  Η Γουένστει έχει κάποια θέματα με τις νίκες εντός έδρας(έχοντας πέντε ισοπαλίες). Η Βέιλ δεν είναι κάτι φοβερό ,παίζει σκληρά μακριά απο την έδρα της , και θα πάει να κάνει τη ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 -U3.5

(Visited 703 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x