ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Δυάδα από τη Λιγκ 2 με φαβορί τις φιλοξενούμενες

Κόλτσεστερ-Σουίντον 

Ηττα για την Κόλτσεστερ  στο παιχνίδι με τη Γουίμπλετον ,εντός έδρας(1-2), σε μία αναμέτρηση στην οποία  προηγήθηκε στο 51, αλλά δέχτηκε γκολ στο 61 και το 89 για το 1-2. Παλεύει για  την παραμονή της ,όντας στο +2 από τη Ροτσντέιλ. Εντός έδρας έχει  3-4-5.

Η Σουίντον, επανήλθε στις νίκες  στην αναμέτρηση με τη Νορθάμπτον, εκεί όπου νίκησε με 1-2  έχοντας δείξει εξαιρετικό χαρακτήρα  σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετρά 38 βαθμούς ,ενώ εκτός έδρας έχει 5-4-3.

Προϊστορία: 2-3-2 ,πέρσι 1-1.

Εκτίμηση: Είναι καλύτερη η Σουίντον από μία Κόλτσεστερ που έχει ποιότητα αλλά στερείται ουσίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Γκρίμσμπι-Στοκπορτ

Δεύτερη σερί ήττα  για τη Γκρίμσμπι ,αυτή τη φορά με 1-4 από τη Σάλφορντ. Ισοφάρισε γρήγορα(στο 21) το γκολ που δέχτηκε αλλά εννιά λεπτά μετά την πάτησε και κατέρρευσε. Προβληματική στην  έδρα της (2-5-4) .

Η Στόκπορτ,αργά-σταθερά αλλα με συνέπεια έχει κάνει ένα τρία στα τρία  ,επικρατώντας ,μετά των Χάρτλπουλ και Κρου και της Γουόλσολ, εκτός έδρας . Τρίτο ματς μακριά απο την έδρα της στα τελευταία τέσσερα.

Προϊστορία: Πέρσι 2-1.

Εκτίμηση: Σε κακά χάλια η Γκρίμσμπι και εδώ πάω με δύο επιλογές. Είτε το over ,είτε το διπλό. Οποιος επιλέξει και τα δύο μαζί είναι σε μεγαλύτερη απόδοση..

 

(Visited 504 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x