ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Επιλογές από τη Λιγκ 2 με δυνατό άσο τη Στιβενέιτζ

Νορθάμπτον- Λέιτον

Ντέρμπι  του τρίτου με τον πρώτο. Οι γηπεδούχοι , έχασαν , εντός έδρας, απο τη Σουίντον με 1-2  σε ένα ματς όπου το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί. Παράλληλα απώλεσαν και ένα αήττητο εννέα αγώνων (4-5-0). Πλέον παιζουν με την πρωτοπόρο και την ομάδα από την οποία ξεκίνησαν το αήττητο, έχοντας έρθει 0-0.  Το πρόβλημα της Νορθάμπτον είναι πως η έδρα της δεν είναι  δεν είναι κάστρο (1-3-2 στα έξι πιο πρόσφατα)

Η Λέιτον είναι αήττητη στα τελευταία έξι ματς, το κακό είναι ότι στα δύο πιο πρόσφατα έμεινε στο 0-0 ,εντός με τη Στιβενέιτζ και εκτός με τη Νιούπορτ. Είναι πρώτη και στο +5 από τους διώκτες της.  Εκτός έδρας βγάζει σπουδαία δυναμική με μόλις μία ήττα σε 13 ματς(9-3-1).

Προϊστορία: 2-3-4 με πολλά under

Εκτίμηση: Η Νορθάμπτον ξέρει ότι έχει θέματα στην έδρα της και θα είναι προσεκτική. Η Λέιτον ξέρει καλά να παίρνει νίκες επαγγελματικές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

 

Στιβενέιτζ-Τζίλιγχαμ

Ο αποκλεισμός από την Πόρτσμουθ, στο Λιγκ Τρόφι, δεν λύγισε την ψυχολογία της Στιβενέιτζ που συνεχίζει να κυνηγάει τη Λέιτον ,όντας στο -5 .  Είναι αήττη στα τελευταία 8 ματς(4-4-0) και κατάφερε να επιστρέψει, μετά από δύο ισοπαλίες, στις νίκες στο 3-1 επί της Κροουλι.  Εντός έδρας είναι πολύ πιο σίγουρη “τρέχοντας” αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) ,ύστερα από το 2-3 από τη Νορθάμπτον.

Η Τζίλιγχαμ ,από την άλλη πλευρά,  είναι τελευταία και σε κακά χάλια , όντας χωρίς νίκη για 11 ματς (0-4-7). Το μόνο καλό είναι ότι συνεχίζει στο Κύπελλο αλλά τι να το κανει, από τη στιγμή που βρίσκεται ατην τελευταία θεση. 11 ματς χωρίς νίκη μακριά απο την έδτα της η “Τζιλι” και καμία ελπίδα  αν δεν αλλάξει νοοτροπία και δεν βρει το εύκολο γκολ.

Προϊστορία: 1-1-1

Εκτίμηση: Η Στιβενέιτζ έχει κερδίσει πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους…Ασος/

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /Over

(Visited 338 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x