ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ:  Άστον Βίλα- Γουλβς
Spread the love

Στο Villa Park έρχονται αντιμέτωπες δυο εξελίξιμες ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε ανοδική πορεία κυρίως εξαιτίας των νεοφερμένων προπονητών τους αφού τόσο ο Λοπετέγι όσο και ο Έμερι έχουν βελτιώσει πολύ το παιχνίδι των Γουλβς και της Άστον Βίλα αντίστοιχα με την εικόνα τους στο γήπεδο και την άνοδο τους στο βαθμολογικό πίνακα να είναι το μεγαλύτερο πειστήριο.

Οι “Χωριάτες” πέρασαν μαρς από την έδρα της Τότεναμ επικρατώντας με 2-0 παίζοντας ιδανικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων με τους Ουνάι Έμερι να διευρύνει και το αήττητο ρεκόρ του απέναντι στους σπερς από την εποχή που ήταν ακόμη στον πάγκο της Άρσεναλ.

Η συγκομιδή των 9 βαθμών πετυχαίνοντας 8 γκολ στο πρώτο του “καρέ” αγώνων της 2ης θητείας του στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το δίχως άλλο πετυχημένη αλλά ακόμη πιο ελκυστικό είναι το ποδόσφαιρο που παίζει ο σύλλογος επί ημερών του.

Συνάμα απόψε έχουν οι γηπεδούχοι να προασπίσουν και ένα καλό ρεκόρ που μεταφράζεται σε 3/10 ήττες μπροστά στο κοινό τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αλλά την ίδια ώρα οι: ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ και ο Εζρί Κόνσα θα περάσουν από τεστ πριν την σέντρα αφού θεωρούνται αμφίβολοι λόγω τραυματισμών.

Κακή παράδοση για τον Έμερι αφού στην 1η του θητεία στην κατηγορία ως προπονητής της Άρσεναλ μέτρησε τρία διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στην Γουλβς χωρίς νίκη με απολογισμό: 0-2-1.

Οι “Λύκοι” λύγισαν στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ.Γ η οποία με τον φετινό της MVP επικράτησαν με 1-0 μέσα στο Molineux χάρη σε τέρμα του Μάρκους Ράσφορντ.

Κάπως έτσι η Γουλβς γνώρισε την 10η ήττα της από την αρχή του πρωταθλήματος και παρά την ώθηση που πήρε με την πρόσληψη του Λοπετέγι στον πάγκο της παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και στην 19η προτελευταία θέση έστω και μόλις στο – 1 από την Γουέστ Χαμ που είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη γραμμή στην 17η θέση.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει από τον νεοφερμένο επιθετικό Ματέους Κούνια που θα κάνει ντεμπούτο απόψε να λύσει την δυστοκία της ομάδας η οποία με 10 γκολ ενεργητικό σε 17 ματς έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στα πλην και ο άθλιος απολογισμός που διατηρούν στα φετινά τους παιχνίδια μακριά από το Molieneux με μόλις 1/12 νίκες.

Προϊστορία: Πέρσι η Γουλβς έκανε το double απέναντι στην Άστον Βίλα στο ντέρμπι των West Midlands ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι με απολογισμό: 3-3-0.

* Με ¾ νίκες στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι αναμφισβήτητα είναι σε καλύτερη φάση αλλά οι “Λύκοι” είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει μια εντυπωσιακή υπέρ της πρόσφατη παράδοση. Καταλήγω στα λίγα γκολ με απόδοση 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 453 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x