ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ: Παναιτωλικός-Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Παναιτωλικός-Ατρόμητος
Spread the love

Στο Αγρίνιο , ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική της  Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Αρη  με 1-0 σε μια αναμέτρηση  στην οποία ο Αναστασίου είχε πολλά παράπονα απο την προσέγγιση των παικτών του  όσον αφορά το παιχνίδι . Ο Ελληνας τεχνικός είναι λογικό να ανησυχεί μιας και η ομάδα του έχει μία νίκη σε εννέα παιχνίδια και αυτό είναι ένα πρόβλημα έστω και αν οι ομάδες που είναι στις δύο τελευταίες θέσεις είναι ακόμα μακριά.  Ακόμα μεγαλύτερος είναι προβληματισμός για το γεγονός ότι η ομάδα έχει μόλις μία νίκη εντός έδρας(3-1 τον Αρη τον Αύγουστο), ενώ  έκτοτε έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Αγωνιστικά, εκτός είναι ο στόπερ Λιάβας και οι μακροχρόνοιο  Βαρόνε (μέσος), Μόρσεϊ (εξτρέμ), Ντουάρτε (εξτρέμ) και ο Μπακάκης (μπακ).

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις physical ομάδες του Πρωταθλήματος .Μπήκε φουριόζα στην επανέναρξη με ένα 0-1 κόντρα στον ΟΦΗ και με ένα έξαίρετο β μέρος πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην στο Περιστέρι. 2-0-5 τα πεπραγμένα εκτός έδρας. Θέμα αποτελεί η θέση των στόπερ καθώς εκτός ,μετά τους Μαυρομμάτη και Ντάνι ήρθε και η απουσία του Χατζηισαία. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Εντερ στη μεσαία γραμμή.

Προϊστορία: 2-4-5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Εκτίμηση: Ο Παναιτωλικός δεν είναι καλά και ο Αναστασίου ψάχνει τη βελτίωση. Ο Ατρόμητος είναι μία έξυπνη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελεσματα..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 /2-3 τέρματα /Χ ημίχρονο 

(Visited 317 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x