ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τουρκία: Γκιρεσούν – Ουμρανιγεσπόρ  

Τουρκία: Γκιρεσούν – Ουμρανιγεσπόρ  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με την Γκιρεσούν, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τη νεοφώτιστη Ουμρανιγεσπόρ στην τελευταία θέση, ισόβαθμη με την Ιστανμπούλσπορ.

Ήττα με 0-3 την προηγούμενη αγωνιστική και το πρώτο ματς του 2023 στην Τραπεζούντα από την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, με θετικό πάντως για την Γκιρεσούν, το +3 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μοιρασμένο και με ευκαιρίες εκατέρωθεν το πρώτο ημίωρο στο ματς στην Τραπεζούντα, με το αυτογκόλ όμως του Βόσνιου επιθετικού Μπάγιτς στο τριακοστό λεπτό να αλλάζει τα δεδομένα, καθώς η Τραμπζονσπόρ κυριάρχησε στην συνέχεια και είχε σημαντικές ευκαιρίες, πέρα των δύο ακόμα τερμάτων της και η Γκιρεσούν αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Γκιρεσούν, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ακπινάρ.

Στην άλλη πλευρά αποτυχία σίγουρα για την Ουμρανιγεσπόρ το 2-2 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Χατάισπορ, καθώς πέταξε στα σκουπίδια όχι μόνο δύο πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο της με ένα αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, αλλά και το «διπλό» που είχε προηγηθεί, το πρώτο της μάλιστα στο πρωτάθλημα, με την Ανκαραγκουτσού. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο είκοσι τέσσερα, με την Ουμρανιγεσπόρ όμως να ισοφαρίζει, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο τριακοστό ένατο λεπτό. Το 1-2 ακολούθως στο πενήντα τρία, με την Ουμρανιγεσπόρ όμως να έχει και πάλι «απάντηση» και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα, την φορά αυτή με ένα αυστηρό πέναλτι στο εξήντα επτά, ενώ ανώτερη και με σπουδαίες ευκαιρίες η Χατάισπορ μετά το 2-2, αδυνατώντας όμως να φτάσει στο τρίποντο. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ουμρανιγεσπόρ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Βραζιλιάνος στόπερ Άλισον.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκιρεσούν, μία για την Ουμρανιγεσπόρ και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Ο παράγοντας έδρα δίνει προβάδισμα, τουλάχιστον στο σετ των τιμών στην Γκιρεσούν. Παρ’ όλα αυτά, απρόβλεπτοι οι γηπεδούχοι και το εντός έδρας ρεκόρ τους δεν είναι τέτοιο που να μπορείς να τους δείξεις εμπιστοσύνη, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η εκ των ουραγών Ουμρανιγεσπόρ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 805 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x