Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Άρσεναλ
Spread the love

H πρωτοπόρος Άρσεναλ δοκιμάζεται στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ η οποία απεγνωσμένα χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Οι σπερς ζορίστηκαν για να λυγίσουν την Πόρτσμουθ (1-0) στο FA Cup αλλά κράτησαν την εκτελεστική δεινότητα του Χάρι Κέιν και το μηδέν παθητικό στα μετόπισθεν.

Στο πρωτάθλημα ήλθε μάλλον ανέλπιστα , με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ένα εμφατικό 0-4 στην επανάληψη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας που τους ώθησε στην 5η θέση και στο μείον δυο από την Μάντσεστερ.Γ , την οποία αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Καλούνται να βελτιώσουν ωστόσο άμεσα το αρνητικό πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ με μόλις 2/6 νίκες μπροστά στο κοινό τους χάνοντας συνάμα από Νιουκάστλ, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα σε αυτό τον αριθμό των αγώνων τους με τουλάχιστον 2 γκολ παθητικό ανά 90λεπτο.

Παραμένει εκτός δράσης ο Λούκας Μόουρα ενώ οι: Μπεντακούρ, Ριτσάρλισον, Μπισούμα και Κουλουσέφσκι θα περάσουν από τεστ πριν από την σέντρα του αγώνα.

Οι “κανονιέρηδες” πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και μετέτρεψαν το 0-0 του ημιχρόνου σε ένα άνετο 3-0 την Δευτέρα το βράδυ στο Kassam Stadium επί της Όξφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο φιλότιμος Μοχάμεντ Ελνενί βρήκε δίχτυα και ο αντικαταστάτης του τραυματία Γκαμπριέλ Ζεσούς, Έντι Ενκέτια , σκόραρε δυο και να έφτασε αισίως τα 4 στις ισάριθμες πιο πρόσφατες συμμετοχές του.

Για το πρωτάθλημα δεν κατάφερε να κερδίσει την Νιουκάστλ (0-0) και έτσι η διαφορά της με την πρωτοπόρο Μ.Σίτι παρέμεινε στους πέντε ενώ παραμένει αήττητη σε 11 αγώνες της για την Πρέμιερ Λιγκ και αριθμεί 5/6 2ιπλα μακριά από το Emirates συμπεριλαμβανομένων και των τριών πιο πρόσφατων.

Επίσης μαζί με την Μ.Σίτι και την Νιουκάστλ έχουν με 6 γκολ παθητικό σε 9 εκτός έδρας ματς το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ.

Οι μοναδικοί απόντες θα είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο Ρις Νέλσον.

Προϊστορία: Σαφέστατα υπέρ της Τότεναμ η πρόσφατη παράδοση αφού στην έδρα της αριθμεί 6/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Άρσεναλ ενώ το επίσης εντυπωσιακό στατιστικό της είναι πως στα 5/7 από αυτά τα ματς έχει κρατήσει μηδέν παθητικό.

* Δεν μπλέκω με σημείο αφού η φόρμα της Άρσεναλ μετριάζεται από την σούπερ ευνοϊκή παράδοση που έχει “χτίσει” την Τότεναμ όταν φιλοξενεί την μισητή της αντίπαλο. Αγοράζω το combo του Over 2,5 με το Goal σε τιμές διπλασιασμού και στα ειδικά να βρει δίχτυα ο Χάρι Κέιν με απόδοση 2,30.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal / Χάρι Κέιν anytime σκόρερ στο 90λεπτο.

(Visited 695 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x