ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αγγλίας: Γουλβς- Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Γουλβς- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Molineux οι “Λύκοι” υποδέχονται την Λίβερπουλ στην ρεβάνς του 2-2 από το πρώτο μεταξύ τους ματς στο Anfield στο οποίο αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα του Λοπετέγι από διαιτησία και VAR.

Η διαμάχη που σχετίζεται με την γωνία της κάμερας στο VAR αδίκησε τον κεντρικό αμυντικό της Γουλβς Τότι που σκόραρε στα χασομέρια του 1ου αγώνα αλλά έμεινε με την χαρά της επίτευξης ενός τέρματος που τελικά κακώς δεν μέτρησε με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να καλούνται απόψε να λύσουν τις διαφορές τους σε 2ο παιχνίδι.

Στο πρωτάθλημα ένα γκολ του πρώην “ερυθρόλευκου” εξτρέμ Ντάνιελ Ποντένσε ήταν αρκετό για να τους χαρίσει μια πολύτιμη νίκη που τους ανέβασε στην 16η θέση του πίνακα και συνάμα τερμάτισε ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι “Λύκοι” έχουν υποστεί μόλις δυο αποκλεισμούς στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας από το 2016 αλλά είναι χαρακτηριστικό πως και οι δυο αυτοί αποκλεισμοί έχουν έλθει σε ισάριθμους επαναληπτικούς που χρειάστηκαν να δοθούν.

Αμφίβολος είναι ο Ντιέγκο Κόστα και σίγουρα εκτός δράσης οι: Πέδρο Νέτο, Σάσα Κάλαϊτζιτς και Μπουμπακάρ Τραορέ.

Οι ρεντς προέρχονται από την βαριά ήττα που γνώρισαν στο Essex από την Μπράιτον με 0-3 σε ένα ματς το οποίο σύμφωνα με τον Κλοπ ήταν το χειρότερο στην δική του θητεία στον πάγκο του συλλόγου.

Δίχως νίκη ακόμη μέσα στο 2023 και με 8 γκολ παθητικό στα τρία τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν διευρύνει το αρνητικό τους σερί στα 7 διαδοχικά 90λεπτα χωρίς μηδέν παθητικό και μαραζώνουν στην 9η θέση και στο – 7 από την πρώτη 4άδα στην βαθμολογία της Premier League.

Οι κάτοχοι του περσινού θεσμού έχουν υποστεί μόλις έναν αποκλεισμό στον 3ο γύρο της διοργάνωσης στις 11 τελευταίες σεζόν αλλά το οξύμωρο είναι πως αυτός ο μοναδικός αποκλεισμός έχει έλθει με “θύτη” την αποψινή τους αντίπαλο το 2018/19!

Οι: Φαν Ντάικ, Λουις Ντίαζ, Ντιόγο Ζότα, Ντάργουϊν Νούνες και ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Συνολικά η Λίβερπουλ έχει κερδίσει εκτός έδρας 6/7 παιχνίδια της την Γουλβς ενώ είναι χαρακτηριστικό επίσης πως στα 6/8 τελευταία στο Molineux δεν έχει δεχτεί καν γκολ.

* Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η τωρινή Λίβερπουλ όσο και αν λογικά περιμένει εύλογα κανείς να βγάλει μια αντίδραση. Κρατάω μονάχα το Goal σε απόδοση 1,72 αφού αναμένω πως θα σκοράρουν αμφότερες και απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

 

(Visited 494 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x