ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Kύπελλο Ελλαδας: Ολυμπιακός-Αρης

Kύπελλο Ελλαδας: Ολυμπιακός-Αρης
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αρη για την πρώτη μεταξύ τους κόντρα στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Μόλις πριν τρεις ημέρες τα ξαναείπαν οι δύο μάδες για το Πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός πηρε τους τρεις βαθμούς στο Καραϊσκακη με το γκολ του Μσούρα στο 46. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι  ο Μίτσελ θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα με Τζολάκη-Ανδρούτσο-Βρουσάι-Ντοη-Ρέτσο -Σαμασέκου-Μπουχαλάκη-Γκαρι-Αραμπί και Μασούρα συν τον Ινμπομ, να ξεκινάνε στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός εμπιστευεται για αυτό το ματς τις δεύτερες επιλογές ενώ θέλει να ξεκουράσζει τους λεγόμενους βασικούς εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Αρης έκανε ένα πραγματικά άθλιο β ημίχρονο στο Καραϊσκάκης και έχασε δίκαια με 1-0. Ο Πάρντιου δύσκολα θα αλλάξει, ως φαίνεται, πράγματα στην ενδεκάδα πλην μιας δύο περιπτώσεων. Ως φαίνεται, ο Ματέο θα πάρει τη θέση του Νταμπό, ως 10 αρι στην μεσαία γραμμή, ενώ σττα άκρα ο Μανσίνι θα πάει δεξιά και ένας εκ των Καμάτσο- Ιτούρμπε θα πάει αριστερά με τον Γκρέι φορ.

Προϊστορία:

Συγκεκριμένα από τη σεζόν 1979-80 κι έπειτα όσες φορές έχουν αναμετρηθεί απέναντι στον Άρη και σε οποιαδήποτε φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο! Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ο Θρύλος κέρδισε τον Άρη σε τελικό κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Η πρώτη ήταν στις 21 Μαϊου του 2005 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο όπου είχε επικρατήσει με 3-0 χάρη σε τέρματα των Τζόρτζεβιτς (55’ πεν., 91’) και Ριβάλντο (71’ Φάουλ) και η δεύτερη στις 17 Μαϊου του 2008 στο «Καυτανζόγλειο στάδιο». Εκεί όπου με γκολ των Ντάρκο Κοβάσεβιτς (33’) και Μίχαλ Ζεβλάκοφ (54’)είχε επιβληθεί 2-0 των «κιτρινόμαυρων» πανηγυρίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις το νταμπλ!

Να θυμίσουμε ότι την πρηγούμενη φορά όπου Ολυμπιακός και Άρης είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους στον θεσμό του Κυπέλλου ήταν τη σεζόν 2020-21. Με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Αχμέντ Χασάν, ενώ στην ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την … πανουργία του αρχηγού του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87′, ώστε να … κλέψει την πρόκριση ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Εκτίμηση: Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς απο αυτό του Πρωταθλήματος. Ειδικά ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον Αρη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

(Visited 490 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x