ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Τότεναμ
Spread the love

Έχοντας υποστεί αμφότερες ήττες σε τοπικά ντέρμπι μίσους το Σαββατοκύριακο στοχεύουν η κάθε μια ξεχωριστά απόψε στην νίκη για να ανακάμψουν ψυχολογικά και βέβαια βαθμολογικά.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχασαν με 1-2 από την Μάντσεστερ.Γ με ανατροπή και έτσι συμπλήρωσαν δυο διαδοχικές ήττες , κάτι που τους συμβαίνει σπάνια, αφού νωρίτερα είχαν χάσει και μοιραία αποκλειστεί από την συνέχεια στο EFL με “θύτη” την Σάουθαμπτον (0-2).

Πλέον απέχουν στο -8 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ αλλά εάν κερδίσουν απόψε θα μειώσουν την διαφορά τους στο -5 λίγες εβδομάδες πριν το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο Λονδίνο.

Επιπλέον έχουν αποτύχει να κερδίσουν στα δυο αμέσως προηγούμενα διαδοχικά παιχνίδια τους εντός έδρας έχοντας χάσει από την Μπρέντφορντ (1-2) και φέρει ισοπαλία κόντρα στην Έβερτον (1-1).

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα μόλις μια φορά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία στον πάγκο των “πολιτών” από τον Δεκέμβριο του 2016. Σημαντικές οι επιστροφές των αμυντικών: Τζόν Στόουνς- Ρούμπεν Ντίας αλλά και του αρτίστα Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Ο Κόντε είδε την ομάδα του να χάνει με 0-2 από την άσπονδη συμπολίτισσα τους Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική και απογοητευμένος αφού παραδέχτηκε την ανωτερότητα των “κανονιέρηδων” τόνισε πως η Μ.Σίτι και η Άρσεναλ έμειναν να είναι οι διεκδικητές του φετινού τίτλου στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Η δική του ομάδα με ρεκόρ 3/9 νίκες στην κατηγορία στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της είναι στην παρούσα φάση στην 5η θέση και στο -6 από την Μάντσεστερ.Γ στην μάχη για μια θέση στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας που ισοδυναμεί με έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Ο Ριτσάρλισον διεκδικεί θέση βασικού ενώ ο Χάρι Κέιν θα κυνηγήσει ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Τζίμι Γκριβς με 266 τέρματα στον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις και άλλα δυο για να μπει στο “κλειστό” κλαμπ των τριών μόλις ποδοσφαιριστών μαζί με τον Άλαν Σίρερ και τον Γουέιν Ρούνεϊ που θα έχουν σκοράρει 200 γκολ στην Premier League.

Προϊστορία: Η πρόσφατη παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ των σπερς οι οποίοι πέρσι πέτυχαν το νταμπλ απέναντι στους πρωταθλητές επικρατώντας θεαματικά με 3-2 μέσα στο Etihad και συνολικά μετράνε 4/5 νίκες απέναντι τους σε αγώνες πρωταθλήματος.

* Απογοητευμένες και οι δυο ομάδες από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν το Σ/Κ στα τοπικά τους ντέρμπι αλλά θεωρώ δύσκολο να γκελάρει σε 3ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η Μ.Σιτι. Σε combo θα ποντάρω στον Άσο με το Over 2,5 σε απόδοση 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 375 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x